Sibeelkrc Kızlar daha yeni hamileyim cinsiyeti belli değil. Ama rüyam da kız çocuğu verdiler kucağıma ben diyorum benim oğlum olacaktı. Böyle hamileyken rüya görenler oldu mu. Merak ettim 😍
ikizminikler Sibeelkrc görmeyen yoktur 😂 ama ben hep erkek gördüm kız olcak ☺️ Hayırlısı olsun hakkınızda 🌱
Gulsen4224 Sibeelkrc erkek gördüm erkek ilk bebeğim şimdi hep koz görüyorum kızım olucak hissettiğim gibide oldu🤲🏻🌹sizin belli Mi cinsiyet 🌸
OzgeSahin2 Sibeelkrc Bende 2 aylik hamileyken gormustum kizim olacagini suan 28 haftalik olduk bekliyorum prensesimi☺
sntn Sibeelkrc hamile hamile olduğumu bilmiyordum rüyamda hamile olduğumu kız bebeğimin olacağını görmüştüm daha sonra test yaptım çift çizgi çıktı ama cinsiyet erkek sonra rüya tabirinde de kız bebek görmek erkek bebeğe işarettir diye okudum
Sibeelkrc Benim cinsiyet belli Gulsen4224 benim cinsiyet belli değil ama erkek gibi hissediyordum ama rüyadan sonra bişey hissetmiyorum hayırlısı sağlıkla gelsn diyorum.
Sibeelkrc sntn ben de öyle okudum. Bakalım hayırlısı ama kızım olacaksa ismiyle geliyor rüyamda bi isim söylediler o ismi koycam inşallah 🥰
Denizin Canım bende kötü rüyalar görüyorum dün gördüm gece yatamadım daha önce süşük yaptığım için , bir iki gün öncede emzirirken gördüm bebeği rüyamda
Sibeelkrc Denizin tekrar düşük olur diye korkuyorsn belki o yüzden kötü rüya görüyorsndur. Güzel düşün güzel olsun canm. Sağlıcakla alırsn inşallah kucağına 🥰
Tazeanne0 Sibeelkrc bende rüyamda hep kız gördüm cinsiyet partisi yapıyorduk kız çıkıyordu kucağımda yeni doğmuş kız bebeği vardı birde çok garip bir bebeğin altını değiştiricem cinsiyeti bilmiyorum bakalım cinsiyet ne diyorum bezini çıkarıyorum kız çıkıyor son olarakta dün rüyamda eşimle isim düşünüyorduk birden beren ismi olucak beren koyucaz bebeğimize dedim uyandım 🤷 bekliyorum herkes erkek hissediyor ama ben kız
Demetslt Sibeelkrc dun bende gördüm ☺ çocuğu kucagima veriyorlar kizim diyerek seviyorum altina baktığımda erkek olduğunu goruyorum Allah hayirlara getirsin
058elf Sibeelkrc bende geneli hep kız bebek gördüm hatta rüyamın birinde doğum yapmışım kızım olmuş bayramda herkes seviyodu oh be diyorum ne güzel atlattık doğumu falan tabi o zamanlar 8-9 haftalıktık 😂 cinsiyet kesinleşmeden öncede yine rüyamda kızım olmuş ismini duru koymuşuz sonra öğrendim ki inşallah prenses geliyo 🥰 ama rüyamdaki gördüğüm ismi koymayı düşünmüyorum 🙃
Esraensar Hep erkek gördüm rüyamda eşimde erkek gördü ama kızımız olacak tersi çıkıyor derlerdi bizde dogru oldu sanırım tabi değişmezse 🙈😄
Srnysl Sibeelkrc ben daha hamile değilken kız bebek doğurup emziriyor dum hamileyken de bir ses bana oğlun olacak adını İbrahim koy dedi gerçekten de oğlum olacakmış adını İbrahim koyacağız İnsaAllah 🤲🥰
Sibeelkrc Srnysl ne güzel adıyla gelecek inşallah 🤲🏻 Benim de kız çocuğu veriyorlar kucağıma hayır Benim oğlum olacak diyorum bu benim değil diyorum. Veriyorlar elime adını hüma koy diyorlar bakalım hayırlısı olur inşallah 🤲🏻🥰
sblaslan Sibeelkrc bende rüyamda çok güzel bi kız görmüştüm sonra söylediler cinsiyetti erkek şuan beyefendiyi bekliyoruz 🤣
svmm Sibeelkrc ben 2 defa gördüm ikisinde de oğlum olmuştu cinsiyeti öğrendik sonrasında oğlum olucak