Nnjwkwkl Kızlar ben öyle çok sert tekme olmasada arada hiç ediyorum kayyyor gibi vuruyor gibi hafif günde 4-5 kere falan ayakta deglm zaten.surekli yatan biriyim bu normal mi siz de durumlar nasıl
esraizmirli Nnjwkwkl normal tabiki canım benimkide kayıyor bazen özellikle vurmayı tercih ediyor anasına😃🤪
Gulsen4224 Nnjwkwkl yavaş yavaş hareketlerini hissettiriyor annesine benim kızımda 22 haftasında başlamıştı şimdi daha netleşiyor 23+1 olduk 💕çok güzel bir his ama değil mi🙈
Busra34ybg Nnjwkwkl normal canım bende sırt üstü yatında hissediyorum zaten gün geçtikçe kuvvetleniyor hareketleri 24. Haftaya girdim resmen göbeğim dalga dalga oluyor görüyorum çok güzel bi his rabbim herkese nasip etsin ❤️
Nnjwkwkl esraizmirli vurma derken içerden.belli oltayı ittiryor ama öyle saat başı falan değil 4_5 kere günde ne.bilim.bi tedrgin oldum ya
esraizmirli Nnjwkwkl günde 4 5 kere vuruyor benimkide bazen hiç vurmuyor mesela dün gece çok keyifliydi habire vuruyordu günü gününü tutmuyor korkma yani eğer çok endişe edersen sağlık ocağında dinletiyolar zaten ☺️
Nnjwkwkl Seher112 sayı olarakta mi böyle sizin bende öyle yatıp bekliyorum sürekli atsın diye bide karnım baya yağlı belki onda diyorum.ama.bilmedim
Seher112 Nnjwkwkl bazı günler çok hareketli oluyo hissedebiliyorum bazı günlerde hiç hissedemiyorum ama bu haftalarda normalmiş zayıflar daha kolay hissedermiş yağlıysa göbeğiniz etkisi vardır
Nnjwkwkl esraizmirli hani hiç etmese gidiyim diyorumda şükür azda olsa his ediyorum bide paranoyak diyecek yakında ebe ve sağlık ocağı doktorum 😂anne olmak ne degisk bir duyguymus doğmadan insan anne oluyormusm
esraizmirli Nnjwkwkl evet canım endişe etme aöa ben internette okuyorum bazen oynar bazen oynamaz endişelenmeyin diyordu ☺️
Gizem97 Kuzum bende 21 haftadayım bir gün çok net diğer gün sakin nu haftalarda bir düzen bekleme demişti doktorum ilerde inşallah her gün daha net hissederiz içini ferah tut 💜
Nnjwkwkl Gizem97 ins içimi rahatlatyorunuz valla yazınca size ben burdayım diye kimildaniyor şuan yavaş yavaş.❣️❣️