Busraguney Kendi aracımızla memlekete gitmeyi düşünüyoruz 9 saatlik bir yol, 10 hafta 3 günlük hamileyim. Doktoruma danışıcam ama size de sormak istedim var mı deneyimleriniz 🙏🤍
Anneballari58 Busraguney bende 12 saat gitmiştim bişey olmaz ama molalarda ayağa kalk kan dolasımn hızlansın sürekli oturmamaya çalış demişti bana 😊
ssnnmmm Busraguney her 1,5-2saatte bir durup en az 5dk yürümelisin kan akışın için ve mümkün olduğunca sarsmadan gitmelisiniz
Ecesuben Busraguney 9 haftalık hamileyken İstanbul dan İzmir’e gitmiştik 1 hafta boyunca her gün aracımızla durmadan gezdik yanımızda da 14 aylık bebeğimiz vardı. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadan döndük☺️ doktorum bana 2 saatte bir dinlen ayağa kalk kısa bi yürüyüş yap demişti
Cansugurses Busraguney bende ilk kızıma hamile iken gitmiştim 7 aylık millet yolda doğursun demişti valla hiç bişey olmadı rabbime dua et sen canım ordu ya gitmiştim bende kendi aracımız oldugunudan eşim istediğim zaman durdu ihtiyaçımı karsıladım.
Tazeanne0 Busraguney ya çok istiyorum oralara gitmeyi görümcem orduda okuyor çok çağırdı ama gidemedim hiç