Buuuuss Kızlar meraba kullandığınız ve memnun kaldığınız göğüs ucu kremi önerir misiniz ve gümüş kapak kullanıp memnun kaldınız mı?
tbmn Buuuuss Ben gümüş kapak almayı tercih ettim 38+2 olduk doğum kadar ara sıra kullanıyorum iyi geliyor gögüslerime 999 ayar gümüş aldım Silverlinda marka aldım
Duygukocc Buuuuss fito fito herderdr deva yaraya bereye dikişe yanığa pişiğe göğüs ucuna herşeye birebir
Busbushatun Buuuuss zeytinyagi surebilirsiniz earth mama var icerigi temiz olann, bide ayva cekirdeginden jole kivaminda krem yapip kullanabikirsiniz en iyisi o smdiden biriktirn cekirdekleri azicik sicak suda 1 saat bekletince jolemsi bi kivama geliyor
Buuuuss Mom046 bitkisel bir kremdi drum yazmıştı ablam da kullandı cok memnun kaldı oda ben doğumdan önce başlamamıştım sürmeye bence ondan öyle oldu
Buuuuss Mom046 bence doğru ya ben krem aldığımda denicem bir ay önceden ilkinde yara olmuştu pişman oldum denemediğime
Busbushatun Buuuuss sogan kokusu bebegin emmesine zorluk cikarabilir bence hic grek yok zaten bi kac gune iyikesiyor aliisinca emzirdiken snra sutunuzden birz skip onuda uclarina yedirip birakabilirsiniz
Buuuuss Busbushatun illa doğal tercih edersem ayva cekirdeğini denerim mutlaka soğan sürmek yakar gibi
tbmn aysutemiz https://urun.n11.com/gogus-pedleri-koruyucular/gumus-gogus-ucu-koruyucu-kapaklar-999-ayar-saf-gumus-P434541379