esra-59 Bacaklarınızda ya da ayak bileklerinizde kramp gibi değilde nasıl tarif edilir huzursuzluk gibi bir ağrı hissediyor musunuz böyle hissettiğinizde ne yapıyorsunuz
Fadime_56 Nihals ben eşimle sorunlar yaşıyorum üzülüyorum hep ağlıyorum bebekler hisedermi elimi karnıma koyup onlarla konuşuyorum
Mervebilgi Fadime_56 kesinlikle hissediyorlar sorunlu bir ortam içinde doğan bebekler agresif ve sinirli olabiliyor çoğu kişide gördüm bunu
Nihals Fadime_56 hissediyorlar.ben İzmir’de yaşıyorum o depremde şok geçirip ağlama krizine girdim. Ve karnımda aşırı hareketlendi bebeğim durmadı stres üzüntü kesinlikle geçiyor onlarda. Çok stres errken doğuma neden olur dikkat et bebeğini düşün
Fadime_56 Ciciannem27 çift yumurta ikizi birinin geç döllenme olmuş birinin kesesi gözüktü birinin gözükmedi daha doktor 10gun sonra çağırdı inşllah sağ salim kucagima alırım
Fadime_56 Ciciannem27 son adet tarihime göre 7hafta 3gun falan var ama doktor bana 5hfatlik demişti tam .net bilmiyorum heyecandan soramadım da bidaha gititigimde daha detaylı öğrenirim