minikbaby06 Kamuda çalışan anneler idari iznimiz 23+0 da mı 24+0 da mı başlıyor bilgisi olan var mı ?
Rabianida zepbjk darısı başımaaaa 13. Haftamdayım henüz nezman o gün gelecekte izin kullancam diyorum nöbet tutmaktan çok sıkıldım birde 10 gün aralıksız nöbet 20 gün izin ama o 10 günde okadr yorulup sıkılıyorum ki iZin gözüme bile gelmioo ☺️☺️☺️
minikbaby06 zepbjk bende sanırım öyle yapacağım nasıl yaptınız son adet tarihini 1 hafta önce mi söylediniz
minikbaby06 zepbjk acaba adet tarihimi 1 hafta önce söylesem ne olur ki ailemin yanına gideceğim çünkü covidden dolayı bir an önce gitmek istiyorum zaten bebeğim de ultrasonda 1 hafta büyük çıkıyor
zepbjk minikbaby06 Yok açıkçası doktordan rica ettim tam okul açılma zamanıydı hiç başlamayayım dedim zorlamadı zaten bi kapıt yazıyor onaylıyor 24.haftada olduğuna dair ama o yöntem de denenebilir 😅
ssnnmmm minikbaby06 olaki doğum zamanınız verdiğiniz tarihle uyuşmazsa sorun yaşayabilirsiniz doktorunuzdan o zaman geç doğum diye belge almanız gerekir onuda her doktor kabul etmiyor
zepbjk minikbaby06 Hiç bir şey olmaz işimiz çakallık 😃 Benim düzenli gittiğim doktordu zaten 23+.. daydım bu hafta verir misiniz dedim verdi öyle zorlamadı.Sadece haftaların yeni düzene göre ilerler 32.haftan falan ama zaten ne zaman doğacak bilemiyoruz
Rabianida Fadmkm yaaa şimdi bu yorumu görünce üzüldüm 😂😂bide olmaz mış? Çok üzülürüm gün sayıyorum idari izin için 😳😳❤️
Yasmink Kızlar ben de idari izne ayrıldım ama canlı ders veriyorlar böyle bişey yapmaları hak mı çok gıcık oldum o zaman niye idari izne ayrıldım anlamadım
minikbaby06 zepbjk bende bi konuşayım çakallık bizim işimiz 😂 zaten 23+x 24 sayılıyor yalanda değil yani 😂