Busbushatun Derbetmu 2 arkdasim ordaydindoktordan memnun kaldilar ama hastaneyi begenmediler ayni doktorunu yanndaki kolan hastanesine cagirmisti ikinci dogumda
BegumIscanTunc Derbetmu Ayşe Meryem Uslu doktorum gayet iyi ve ılımlı her şekilde yardımcı oluyor ve sorulan sorulara cevap veriyor kafanda soru işareti kalmasına izin vermiyor muayene ucreti 215 ₺ hastanede doktorda iyi ve güzel
Derbetmu BegumIscanTunc bende türkiye hastanesine gidiyorum özgür çetinere ama ayşe Meryem uslu hakkında çok iyi yorumlar görüyorum kararsız kaldım acaba ona da bir muayne olsam mı diye😊
Derbetmu Hayalizlerim ben 20. Haftadayım şuan memnunum aslında ama çok fazla soru sorunca rahatsız. Hissediyorum kendimi. Ayşe meryem usluya bi gidip muayne olsam mı diye düşünüyorum aslında.
Hayalizlerim Derbetmu Çok hızlı bakıyor doğru düzgün bilgi vermiyor ultrasonda bakması 1 dakka bile sürmedi baştan savma geldi bana önceki doktorum böyle değildi herşeyi tek tek anlatıyordu Özgür hanım çok hızlı şekilde 5 dk da çıktım odadan sizin nasıl kaç dk sürüyor muayene
Karbeyaz12 Hayalizlerim bende özgür hanım hakkında böyle düsünüyorum başlarda gidiyordum ultrasonu cok hızlı ve detaysız bakıyor ilk gebeliğim ve yönlendirmiyor cok fazla, doktorumu değiştirdim
Derbetmu Hayalizlerim aynen bendr o konuda öyle düşünüyorum biraz hızlı ve aceleci konuşuyor hızlı hızlı söylüyor bir sonraki randevu için olacak şeyleri
Hayalizlerim Derbetmu Aynen ben değiştirmeyi düşünüyorum Ayşe Meryem Uslu yada Ayşe Solaroğlu nu seçeceğim
limonluchescake Ben 1 kez hamilelik öncesinde gittim, doğum yapmadim ama bir arkadasim orada doğum yapmisti. Cok memnun kalmisti. Hastane eski bir hastane ama calısanlar cok ilgiliydi abla gibiydi hasta bakıcılar hemsireler, cok iyi oldu demisti.