Ftmgl12 Şimdi hsg çekilmeye geldim korku bi yandan psikoloji alt üst sonuç ne çıkacak onu mu düşüneyim gerçekten zormuş
alenrenas1 Ftmgl12 gecmiş olsun inşallah iyi sonuclar alırsınız 🙏🏻 Allah cocuk isteyen herkese nasip etsin zor psikoloji gercekten
Haticedemir1 Ftmgl12 Hsg çok kolay bir işlem inanın Anestezili olması çok daha kolaylaştırıyor. Hadi hayırli sonuçların olsun inşallah canım 😙 Sıkma kendini
Busbushatun Ftmgl12 canm hsg yi abartanlar kafalarinsa buyutenler yuzunden korku oluyor ben uyanik oldumm ve hicte bse olmadi dogum yapcak bi kadinin hsg yi dert etmesine hic gerek yok rahat ol kendini kasma yeter
Razz7020 Ftmgl12 hiç korkma canım anestezili çok kolay bir işlem hiç bir şey hissetmiyorsun hemen sonucunu da alıyorsun ben odaya geldim üzerimi giyindim doktorum geldi. Sonucu teslim etti hamile kal gel artık dedi gönderdi. İnş seninde bir sorunun çıkmaz🙏🏻🌸
Ftmgl12 Tazeanne0 rahim filmi tüplerin açık yada kapalı oldunu veya rahimde herhangi bir sıkıntı var mı yok mu onun için çekilen bir film
Tazeanne0 Ftmgl12 hımm onda hamile kalma şansıda fazla sanırım demi benimde 3 sene olmuyordu doktor istedi zaten o ayda hamile kaldım 1500 tl istedi onun içinde yaptırcaktım köpük gönderiyorlar sanırım öyle demişti bir çok kişi hamile kalıyormuş sanırım
Ftmgl12 Çok şükür hersey temiz çıktı kendime geldim hiç agri acı hissetmedim çıktıktan sonrada.çekilicek olanlara bilgi olsun.