hm35 merhabalar, bebek odası için dolap ve şifonyer almak istiyorum tavsiye edeceğiniz markalar var mı? izmirdeyim gidip bakabileceğim bir yer olursa daha iyi olur.
elvan6409 hm35 biz de daha dün aldık 😍 Pierre cardin’in Lucca modelini. Meltem’in smart emzirme koltuğunu aldım, aşırı rahat şiddetle tavsiye ederim 👍🏻
Sevincinci hm35 Bende ikeadan aldım çoğu parçası birbiriyle bağlantılı zaten beşiğini dolabını ve şifonyerin ordan aldım evime de bir çok sey ordan aldığım için çok memnunum 🥰
hm35 elvan6409 pierre cardin çok beğendim ama gidip nerden bakcam bilemedim. mağazadan mı seçip aldınız
hm35 Sevincinci evet modüler olması avantaj ama kalite olarak biraz düşük geldi sanki. uzun ömürlü olsun diyorum ama mutlaka ikeaya bakcam herkes tavsiye etmiş :)
sntn hm35 ben evlenirken kendi gardırobumu felan da Ikeadan aldım hem diğer taraflara göre fiyatı daha uygun hemde içini istediğin gibi dizayn edebiliyosun istediğin ölçüde alabiliyorsun ilerde yanına bir kapaklı daha alıp büyütebiliyorsun 2 senedir kullanıyorum çokta memnunum bebek odası içinde ıkeadan aldım
Biryigitannesi Piere cardin aldım bnde henüz gelmedi ama kullanan kişilerde hep memnun uzun süre kullanım sağlamışlar