Ukubrakoc Meryemkale Ben mesela özele gidiyorum ya doktorum devlette yaptır dedi, kötü olsa dem zdi bence üst düzey makinalar varmış yani orda
Meryemkale Ukubrakoc çok kararsızım ya hamileliğimin başında devlete gidiyodum aşırı somurtkan ve ilgisiz bi doktor vardı o yüzden soğudum devlet hastanelerinden eşleri de almıyorlar en azından eşim şuan gittiğim hastanede hep yanımda olabiliyor 🤷♀️
Ukubrakoc Meryemkale detaylı da almazlar mı esimizi ya o zaman bende çok üzülürüm en iyisi özel yerlerde ücretleri öğrenmek
Meryemkale Ukubrakoc devlette valla hiçbir şekilde almıyorlar benim eşim ilk kalbini duyucağımız zaman çok ısrar etmişti hatta işten izin alıp gelmişti ama almadılar içeri
Bsmlh Ukubrakoc ben 20 haftaya giriyorum yarın 21+6 gün aldım çokta erken yaptırma devlette yaptıracaksanız önce kadın doğuma randevunalıyorsunjz sonra o perinatolojı sevk ediyor ona randevu alıp cektım için gün alıyorsunuz özel ise dr hemen verıyor zaten
Bsmlh Meryemkale Ümraniye’de Erbil bey var 280 yada fetus kliniği dr Mehmet Uludogan var 500 ikiside alanında çok iyi
Bsmlh Meryemkale ben özelde yaptırıcam haftaya ilk devlette yaptırdım 5 dk bakıldı erken doğum riskim varmıs anlamadı mesela
Meryemkale Bsmlh bende bunu düşünüyorum şuan bi problem olmaz herhalde dimi 2 kez o ultrasona girmekten
hazal_prensesim2021 Morcivert07 yanlış bilgi vermeyin isterseniz sadece kafa yapısı beyin değil bebeğin tüm organları tamamıyla inceleniyor.
Morcivert07 hazal_prensesim2021 yukarıya çıkın ilk yorum benim bı bakın isterseniz ne de siniz tek yorum okuyupyorum yapmayın
birmelekannesi_ Ukubrakoc şimdiden randevu alabilirsiniz bazen bulunmuyor ve gununuz gecebiliyor ben cok zor aldim