svdmm16 Kızlar sanki içimde 2 delik var gibi geliyor acaba yanlış yere mi takıyorum bazen bi yerde tıkanıyor gitmiyor sizin de öyle oluyor mu vajinaya değilde mesaneye giden yerde mi var acaca😕 yine kanamam olmuş acaba fitili mi takamıyorum dedim
111 svdmm16 iki delik yoktur uzanır vaziyette ittir hiç kalkma yatım saat kendi. Kendine içeri ilerliyo diye biliyorum svdmm16
NefesDeniz svdmm16 Hamilelikte vajinada şişkinlik olduğu için sana tıkanıp kalıyor gibi geliyordur. Ama merak etme ilaç kaygandır zaten fitilse gider
Busbushatun svdmm16 canm mesaneye ulasman imkansiz kendini kasigosundur birazda dik konumda tutuyosun gtmiyordur egik bi sekilde yapcan tek bi delik var korkma
svdmm16 Busbushatun evet ayaklarımı cok kaldırıyorum galiba ilk 2-3 gün normaldi sonra takamıyorum gibi geldi cok zorlanıyorum 😕
svdmm16 Deletedmom60 8 gün önce kanamam olmuştu onun için vermişti 4 gün içinde kesildi ama malesef şimdi yine olmuş 😟
Busbushatun svdmm16 canm ayaklarini kaldirmana gerek yok bacaklarini dizlerinden kirik koycaksin ayni doguruyormusta catala yatmissin gbi ama cataldaki gbi ayaklarin yukari degil yataga pralel koycaksin bukdr
Gigy svdmm16 ayağını kaldırma canım yatış pozisyonu gibi yap ,kasma kendini çok kolaydır o fitil, ittirmeden önce elinle fitille yumuşat olmadı ,kaygan daha rahat gider ,
svdmm16 Deletedmom60 7+5 iz 4 gün önce gittiğimde sorun yoktu bebekte kan kahverengiyse panik Yapma dedi doktor Ama öyle olmuyor işte birde burda düşükleri Vs okudukça içimi korku kaplıyor
EmirAta svdmm16slm aynı seyi bnde yasıyorm ama igne ve ilac kullaniyorum 15+5 olduk tek merakettigim koku oluyo vajinada kanamadan sonra
Deletedmom60 svdmm16 inşallah sorun olmaz, stres yapma içini ferah tut. Olmadı farklı bir doktora görün
svdmm16 EmirAta bana da neden bırak dedi anlamadım ☹️☹️ Acaba kullanmaya devam mı etsem. Koku farketmedim canım ben kan kokusu olabilir mi
EmirAta svdmm16 sende demekki asıri kanama yk oyuzden birak demistir takma kafana rahat ol surekli yat dinlen
Duygus97 svdmm16 kanama olduğu için işe yaramaz diye demiştir belki hani içerde erimeden kanamayla atarsın diye. Ama o zaman da ağızdan al derdi yine de farklı doktora görünün.
svdmm16 EmirAta sormadı bile ne kadar oldu diye 😕ilk gittiğim doktor cok ilgileniyor herşeyi yasaklamıştı ama cok kalabalık Sıra bekliyorsun bu da cok rahat ortasını bulamadım galiba
EmirAta svdmm16 bnde cok yasadım doktor sorunu bu 3 cu iyi gibi ama bakalim degismezse sen icini ferah tut baktin kanana cogaliyo baska bi hastaneye git cnm bu arada nerelisin