Aslanannesiayse 16 haftalık hamişim ve geceleri uyandığımda acıkma hissediyorum uyuyamayınca kalkıp kahvaltılık süt ve kakaolu gevrek yiyorum dün bebişimin cinsiyetini öğrendim erkekmiş ve tatlı şeyler aşermekten geri kalmadım hiç😅
Gizmolata Aslanannesiayse bende tatlıyı çok severim normalde ama yiyemiyorum varsa yoksa turlu şalgam ana oğlum olscak 💙
OMAYBABY Aslanannesiayse benimde erkek ama bence tatlıyla alakası yok bende hep ekşi şeyler yiyordum şimdi 24 haftalığız tatlı ekşi fark etmiyor ne canım isterse yiyorum normalde tatlı bişey görünce midem bulanıyordu 😂
Toprakdag Aslanannesiayse ben gece yatmadan acıkınca ekmek kızartıyorum yağ salça zeytin peynir yiyiyorum en sevdiğim 🙃
Melike0642 Acikma normal canım ama cinsiyetin tatlı ve ekşi yemeyle alakası yok bende sürekli tatlı yiyorum ama kızım olacak 😊
Aslanannesiayse Melike0642 ben normal hayatımda da tatlıyı çok tüketen biriyim lakin gebelikte şekerim yükselir diye uzak durmaya çalışıyorum ama meyvenin bile tatlı olanını canım çekiyor bu arada kızım olacağını hissediyordum benim bu ikinci erkek 🤲🏻
Mommyyyy Melike0642 bende sürekli ekşi yedim ilk aylarda 29 haftaligim yeni yeni tatlı canım istiyor alakası yok diye düşünüyorum biraz piskolojikte olabilir
Melike0642 Aslanannesiayse iyi yapıyorsun canım aslında çok yememek lazım benimde hissim tersine çıktı maalesef 😊 olsun sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲
gulsahgul26 Mide kazınması yaşıyorum bende geçen uyumaya devam ettim uyku ağır bastı ama artık kalkıp atıştırıyorum bişeyler ama daha çok minik bnm fasulyem 8 hf👼🏼
plakayerli Acıkınca bir şey yemesek aç dursak bu bebeğe zarar verir mi acaba 🤔 (3 aydan sonrası için soruyorum)
Emlyyyy plakayerli Yemede duramıyorsun ki ac birakabilsen keske 😁 yemek yedikten yarin saat bi saat sonra acikiyorsun elin ayağın titriyor gözlerin kararıyor 😁😁😁
Aslanannesiayse Tazeanne0 canım o bende de oluyordu sana tavsiyem çift yastıkla uyu ben kendim şuan eşimin yastığını da gasp etmiş durumdayım 😅
plakayerli Emlyyyy ben yemiyorum kilo almak da istemiyorum akşam bi saatten sonra acıkmış oluyorum inşallah bebeğe bi zararı olmuyordur