Cagden Cevrenizde gümüş göğüs ucu kullanan var mı? Vede o kadar cok marka varki sizce hangisi iyi işe yarıyor?
tbmn Cagden Ben kendime aldım doğumuma 12 gün var kullanmaya başladım gerçekten iyi bir ürün işe yarıyor şuan tam olarak markasını hatırlamıyorum ama 999 ayar gümüş aldım
Melissa21 Cagden benim haftaya doğumum var silverina aldım yakın arkadaşım onu kullanmıştı çok memnun kaldı diye bence hepsi aynı bütçene uygun olanı al
Gzmskr Cagden ben bir hemşireye sormuştum oda bana sakın gümüş göğüs ucu kapakları kullanma iltihap yapıyormuş.Eger öyle birseye ihtiyacın varsa göğüs kalkanı kullan demişti
tbmn Cagden Standart oluyor sanırım ama emin değilim ben bu ürünü aldım https://urun.n11.com/gogus-pedleri-koruyucular/gumus-gogus-ucu-koruyucu-kapaklar-999-ayar-saf-gumus-P434541379
Melis47- Gzmskr inan kullanmadığım şey kalmadı çok üzgünüm 21 gün önce 7 aylık oğlum dünyaya geldi gebelik zehirlenmesi yaşadık oğlum küvözde süt sağıp gönderiyorum sütümde yetersiz rabbim yaşadıklarımı kimseye yasatmasın 😢😒