Ygmr76 Gazi hastanesine gidiyorum cokda memnunum cogu hastaneden daha ilgililer baslarından savmıyolar 👍
nur816 Denzlsn merhaba ben hamile değilim farkli bir şey için randevu aldım haftaicine. Daha önce gitmedigim için sistemi bilmiyorum randevuda doktor adı da yazmıyor nasıl oluyor acaba
Denzlsn nur816 Sekreterliğe gidiyorsunuz ilk kayıt için onlar yönlendirir sanırım tam bir bilgim yok benimde yanlış yönlendirmeym canım
Ygmr76 nur816 Gazi hastanesinin kendi randevu no, su var orayı cuma gunu aksam 5e kadar arayıp randevu alabilirsiniz
Denzlsn Cey123- 158 TL tahlil veya doğum ücreti de ayrıca ödemiyorum sadece muayene ücreti ödüyorum işte
Cey123- Denzlsn peki doğuma hep muayeneye gittiğiniz profesör mü giriyor bir ayrıcalığı var mı cnm doğum da birde hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
Denzlsn Cey123- Ben Murat hocaya gidiyorum gayet memnunum ama doğum konusunda pek bir bilgim yok açıkçası ama uygun fiyatlara özel oda isteyen özel oda seçiyor doğumda
Denzlsn Henna93 Ya maşallah 🧿 Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻 özel mi normale mi gidiyorsnz
Cey123- Denzlsn ben şu an 32 haftalığım 14 ocağa normal gittiğim muayene yeri randevu verdi bu saatten sonra da kabul eder mi özel hoca
Cey123- Denzlsn randevuyu nasıl alıyorsunuz hocaya bir de SSK nız var mı benim ki yok fiyat değişir mi
Denzlsn Cey123- zannetmiyorum çünkü bana o zaman 12 haftadan 16 haftaya kadar kabul ediyoruz demişlerdi görüştüğümde
Denzlsn Cey123- Bir kere arayıp aldım daha sonrasında hep doktor kendisi veriyor eşime bağlıyım bende canım
Cey123- Denzlsn anladım canım çok teşekkür ederim cevapların için keşke daha önce bilseydim üzüldüm valla