Denzlsn Selam kızlar 23. Haftadan herkese merhaba. Benim sırtımda aşırı bir ağrı var herkes normal olduğunu söylüyor ama dayanılacak gibi bir ağrı değil neler geçirir veya yaşayıp tecrübe edinen annelerimiz var mı ?
Aysesiii Denzlsn plates topu. Bunu bilir bunu söylerim . Temizlikten sonra özellikle tüm ağrı diziyi aliyo sağ sol hareketi yapsan bile aşırı rahatlatıyor
Nisaerva Denzlsn ben daha 14 haftalik olmama ragmen iki gundur yumruk seklinde tam iki kurek arasinda sissetli agrim var ya hatta bi ara düşük yapiyorum falan sandim oyle sanciliydi dusa girdim sicak suyun altinda bekledim sonra sirt ustu yattim ama cok az hafiflemis bende bekliyim burda
Mmrv00 Kesinlie sıcak su torbası.Tabiki kaynar su koymayin hamilelikte riskli çünkü.Ben ılık su koyuyorum agriyan yere koyup yaslaniyorum hemen geçiyor.Tabi yürüyüş ve egzersiz de yapiyorum
Ayssmom Yoga 🙏🏻 Ciddi anlamda bugün belim ağrıyordu heryerim tutuk gibiydi YouTube’dan açtım bakarak yaptım aşırı rahatladım
Kepiiiiianne Denzlsn evet oraya masaj yapabıleck bırı varsa ovsun bebek buyudugu ıcın kaslar cekıyo🙏🏻😉 cok gecmıs oln sıze de