Ozlemr deletedmom33 birkaç dk sonra ulaşıyor bencede nst e giriyorum hareketsiz çöküyor meyve suyu içiriyor doktor birkaç dakka sonra hemen hareketlenmeye başlıyor
Sema99 deletedmom33 zaten yediğimiz içtiğimiz direk bebeğe geçiyor bebeğe süt şeklinde geçiyor zaten süresi yok bebek annenin ciğerini emiyor besleniyor yediklerimiz direk ordan ona süt şeklinde gidiyor
Ozlemr Sema99 çok yanlış biliyorsunuz Bebek anne karnında süt ile değil annenin kanından aldığı besinle beslenir. Ayrıca annemin ciğerini emmez. Anne kanı plasentadan geçip bebeğe kan olarak geçer bebekte kanıyla beslenmiş olur yani emerek degil
Mnkse deletedmom33 şuan 19+5 haftalığım bebeğimizi 12.-13 haftadan sonra beslemeye başlıyoruz tam süresini bilmiyorum ama yemek yediğimde yada süt içtiğimde 2-3 dk yı buluyor tekmeleri yemeye başlamam ama yine de etraflıca araştırmak gerekir 🤔
Sema99 Ozlemr ben ciğeri emiyor demedim kordon kanı kordon annenin ciğerine bağlı dedim o şekilde besleniyor kan yani süt şeklinde ona gidiyor bu şekilde anlatmaya çalışıyorum
Ebi deletedmom33 çok saol canım inşallah cümlemiz bi avazda doğururuz 🙈 Çok korkuyorum doğumdanda ben yaklaştıkça paniğim de artıyo Allah yardım etsin inşallah 😊
deletedmom33 Ebi düşündükçe benimde oluyor korkuyorum sonra Allah yardım eder diyorum düşünmemeye çalışıyorum geçiyo o acıyı o an yaşıcaz sonra rahatlarız inşaAllah 😂😂😂