[silindi] Burada doğum yapan var mı yakın zamanda? Fiyatları nedir acaba merak ediyorum belki hastanemi değiştirip buraya geçeceğim 🧐
Tahaninannesii [silindi] sgkyla anlaşması yok normal doğum 18100 sezaryen 19100 ya da 19600dü tam hatırlayamadım onu
[silindi] Tahaninannesii Anadolu Sağlık Merkezine gidiyordum. Emsey evime çok yakın ama aşırı kararsız kalmıştım Liv’de Bülent Baysal var muayene oldum bugün kendisine, ama doğum ücreti biraz fazlaymış :/
Tahaninannesii [silindi] benim de doktorum ocakta live geçecek diye fiyat alayım dedim. Doktordan doktora da değişiyordur fiyatlar benimki doçentti. Özel sağlık sigortanız falan varsa arayıp bilgi alın ama belki değişiyordur fiyatlar.
[silindi] Tahaninannesii Teşekkür ederim, yarın görüşelim bi dedik eşimle, Bülent bey de prof. muhtemelen benzerdir fiyat olarak. Sağlık dilerim size de 🌸🙏
Tahaninannesii [silindi] rica ederim, muhasebeden dönüş yapılıyor aradıktan sonra ama haftasonu girmişti bana pazartesi dönüş sağlandı. Gönlünüze göre olur umarım🥰