SeldaSngl Yk6321 aynı şey bende de oldu. Aklıma gelince bile içim kalkıyor 🤢 patates püresi ve marketlerde satılan hazır lavaş ekmek….. allahım yazarken bile çok kötü oldum 😖😖😖😖😖
Nesrincente Yk6321 ilk 3 ay oldu sampuan kokusundan bıle tiksindim parfum kokusu yemek yiyemiyodm ama gectı allahtan 3 ay bıtınce
Aysenes Yk6321 ıspanaklı patates püresi aman allahım aklıma geldikçe kusuyordum cok tiksinmiştim ve sizin gibi hep aklıma geliyor du bak şuan aklıma geldi tiksindim yine oysaki doğurdum da 😂
DrElf Yk6321 benım ilk gebeliğimde buna benzer bişey olmustu . Hamileliği öğrenmeden kaymakli lokum (afyonda yaşıyoruz) almıştı eşim , bir kaç tane yemiştim . Bebeği öğrendik sonra kaymaklı lokum aklıma gelince bile çok çok fazla midem bulanıyordu . Lokum üretim dükkanının önünden geçerken kafamı çeviriyordum bakamıyordum. Ama geçti gitti sonra🤗
Aysun1983 Yk6321 gebelikten sonda geçiyor diyenler de oluyor bu arada bende çok severim ama yapmayı bilmiyorum 🤷♀️ arkadaşım yapar getiririm yerim ama tiksinti olmadı bende cnm oda ben yapmadığım için galiba ilk haftalarda balıktan ben de tiksindim ama çocuk için zorla da olsa yedim ufak ufak 🥰
Tugcekkkkk Yk6321 ben de ilk gebeliğimde balıktan tiksindim çok üzüldüm çünkü çok severim balıgı ama doğumdan bir kaç ay sonra yine mis gibi kokmaya başladı burnuma 😊
Mumsyyy Bende ilk zamanlar taze fasulye adini bile duyunca istifra ediyordum, 31.haftadayim iki haftadir falanda et balik kofte vesaire gormek dahi istemiyorum, oysa 29.hafta oncesine kadar yiyordum