birprensesvebirprensannesi sabirsizannecik Evet benimde öyle gönlüm kız istiyor tabi sağlıklı olsunda ama erkek hissettim hep bakalım 🤷🥰
birprensesvebirprensannesi Smm12efe- Genelde anneler hissedermis demekki 🥰 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
berraninannesi birprensesvebirprensannesi evet kızımız olacak inşallah 🙏 çevremdeki herkes erkek senesi dedi ailede de hep erkek yiğen çocuk vardı bende diyordum sanırım erkek senesi diye ama rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür 🥰🤲
Sule00 Tugce38 ya bende rüyamda kız gördüm ama rüyanda ne görürsen tersi çıkar diyorlar doğruluğu ne kadar var bilmiyorum🤔
birprensesvebirprensannesi Sule00 Hayır canım kızımda rüyamda kız gördüm kız oldu🥰 Bu bebeğimde de erkek gördüm bakalım 🤭
Tugce38 Sule00 hiç sanmıyorm anne zaten hep hissediyo ben ilk günden beri erkek dedim rüyamda da erkek gördüm oğlum olacak allahın izniyle
Sule00 birprensesvebirprensannesi ayy ne güzel inşallah oğlunuz olur sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤗💖
birprensesvebirprensannesi Sule00 Gönlüm kız istiyor kızımı kaybettigimden dolayı ama Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağıma almayı nasip etsinde çok önemli değil cinsiyeti 🤲
Ikicocukannesi32 Ilk geneligimde ilk ogrendigimde esim ve ailesi hepsi erkek dedi ben kiz dedim oyle de oldu simdi herkes erkek dedi ben de dahi gercekten de erkek
birprensesvebirprensannesi Ikicocukannesi32 Allah’ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🥰
Leyla56341 birprensesvebirprensannesi bende hamile olduğum itibaren rüyamda hep erkek çocuğum olduğunu görüyodum eşim annemler de hep erkek olucağını söylüyorlardı öylede oldu 😍🥰
Seyma2861 birprensesvebirprensannesi ben hamile olduğumu anlar anlamaz sol tarafımda olduğunu erkek olduğunu hissetmiştim öylede çıktı ☺️
birprensesvebirprensannesi Seyma2861 Solda olduğunu nerden anladınız ki 🤭 Genelde kız çocukları solda oluyor ama 🤭
FatmaNur92 birprensesvebirprensannesi bana herkes kızımın olacagını söyledi. Birtek ben erkek olacagını düşünüyordum. 😊 öylede oldu🥰 herkes yanıldı,bi oğlum olacak inşaallah ❤️