birprensesvebirprensannesi maviscik77 Ayyy benim eltimin oğlu içinde doğuma kadar kız denilmiş çocuk erkek doğmuş herşeyi pembeydi diyor öyle pembe pembe giydirdim diyor 😆😆
birprensesvebirprensannesi Incitanesininannesi Ben kızımı kaybettigimden dolayı hep gönlüm kız istiyor fakat erkek hissediyorum 🥰 Sağlıkla kucağıma alayım da inşallah farketmez cinsiyeti ❤️
Incitanesininannesi birprensesvebirprensannesi Amin canım en önemlisi o tabiiki sağlıklı olsunlarda 🥰
birprensesvebirprensannesi maviscik77 Baya kötü ya ama doktor önemli gerçekten yani doğuma kadar nasıl yanlış görebilmis çok şaşırmıştım duyunca 🤷
birprensesvebirprensannesi Cancana_ Erkek istediğiniz için olabilir mi acaba böyle bişey mi istiyordunuz?🤷
Cancana_ birprensesvebirprensannesi olabilir yada iki oglum var hic kizim olmayacakmis gibi de etkilendim galiba
ozgeerbas birprensesvebirprensannesi Bizim doktor kendine ait kankalar çetesi var oda kendine ait kartlardan muska yapmış kendisi biliyor aileye o kartı veriyor aile dışarı çıkınca bakıyor. belki instgramda falan denk gelmiş olabilirsin. Bizim doktorumuz erson bey bebeklerle konuşuyor doğum yaptırırken. İnstgramda popüler bi doktor
Surprizbebek ozgeerbas youtube da videolarin gordum galibe sezeryan dogumlarda bebegin kafasini cikarip kanka nasilsin diye konusuyor
ozgeerbas birprensesvebirprensannesi resim atabilsem atıcam ama nasıl atılıyor buraya hiç bilmiyorum canım
Buketkucuk birprensesvebirprensannesi belki gönlümden o geçtiği içindir bilmiyorum ama hissettim, çevremdekiler de tahmin etti 💜
birprensesvebirprensannesi Buketkucuk Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah en önemlisi bu🥰 Ama merak ettim haber verin cinsiyetini ❤️
birprensesvebirprensannesi ozgeerbas Google fotoğraflardan kopyala yapıyorsun resmi yapıştırıyorsun diye biliyorum canım bende 1 2 kere yükledim pek anlayamadım ama 🤷