Bibliophilia-1991 birprensesvebirprensannesi doğru bence ben hayatım boyunca kız istedim hep hep kız sevdim hamile kaldım bu erkek dedim 😂 erkek çıktı
birprensesvebirprensannesi Bibliophilia-1991 Benimde şuan gönlüm kız istiyor kızımı kaybettigimden dolayı ama Rabbim sağlıklı şekilde kucağıma almamı nasip etsinde ❤️ Hiç kız hissedemedim erkek hissettim bakalım
birprensesvebirprensannesi Surprizbebek Yani ben kızımda zor bir hamilelik geçirdim bel ağrısı ve kasık ağrısı çok yaşadım bulantı hiç yaşamamıştım 🤷
birprensesvebirprensannesi ozgeerbas Cennet kuşum kızımı gördüm rüyamda ilk kaybettiğimde görmüştüm erkek bir kardeşi oluyordu böyle kıvırcık saçlı falan 🥰
058elf birprensesvebirprensannesi dedim artık erkek olursa da bunu giyer😂 Kullanıcı adımı bile koyacağım isimle açmıştm o zaman, inşallah Elif koyacaz 😍
ozgeerbas birprensesvebirprensannesi Bende erkek gördüm ve cinsiyetimizde erkek çıktı canım minak burunlu minak ağızlı görmüştü tam anlamıyla ultrasonlarda öyle canım
zepbjk birprensesvebirprensannesi yok bende tutmadı babası tutturdu her zaman doğru çalışmıyor demek ki 😃
maviscik77 birprensesvebirprensannesi birden bire paşam diye sevesim geliyordu erkek dedi bakalım ayrıntılıyı bekliyorum 😅
birprensesvebirprensannesi maviscik77 Ayy ben o kadar beklemem valla ilk kız yada erkek dediklerinde direk tamam kızım yada oğlum diye severim 🤭