mueay Merhaba arkadaşlar bi sorum olcak. Hamileliğimin başından beri büyük abdestim affedersiniz siyah veya koyu yeşil bunun bi sebebi varmı çocukla alakalı mı?
SimayBabacanYataan mueay benim demir ilacı kullanmaya başladığımdan beri siyaha yakın bir renk oldu arkadaşın dediği gibi kullandığın ilaç varsa etki ediyor
aesma mueay benimde başından beri aynı demir ilacı kullanıyorum sanırım ilaçtan oluyormuş normal yani
srnerkln Bende ilk başta çok korktum mide kanaması geçiriyorum diye ama ilaçtan oluyor simsiyah Demir’den kaynaklı ilaçların prospektüsünde yAzıyor zaten
mueay srnerkln ja ben folik asit kullanıyordum ilk öğrendiğimde sonra kan sonuclarını almaya gittik demir eksik dedi folik asitle demirin birlikte olduğu bi ilaç verdi benim aklıma bile gelmedi yani kullandığımda evet siyah ama kullanmadığımda yeşil belkide folik asittendir
GulerDoganAslan Demir ilacından oluyor o, ilacı kestiğiniz an rengide normalleşiyor, açıkcası ben ilacı bazen unutuyorum ordan anlıyorum hemen içmediğimi 😂😂😂😂😂😂