yavuzmom Gün içerisinde hiç bir şey yok. Gece olunca geliyorlar üstüne birde iki yaş sendromlu oğlum uyumam diyor bu kadın napsin napsin oturup aglıcam artık. Oğlumda karbonatlı ılık su içerdim geçerdi bu sefer mumkunati yok gecmiyor 22 haftalığız sizin nasıl?
ADamla yavuzmom 27+1iz birkaç gündür vardı yemek borum komple yanıyordu 🤦🏻♀️ bugün iyiyim çok şükür süt falan denedim ama tutunca delirtiyor Allah yardımcınız olsun
Sedagb yavuzmom bana doktorum rennie duo şurup verdi. Günde 4 defa yemeklerden sonra 2 ölçek. Doktorunuza şikayetinizi söylediniz mi?
yavuzmom ADamla Amiin en çok buna ihtiyacım var geciremiyorum elma yiyince falan rahatlıyordum ama yok bu defa farklı
Ozlem8989 Bugün bende öyleyim 😔😔 23+2 yim bende. Midem zehir zıkkım ya😖 kaynaya kaynaya yana yana ağzıma doğru geliyo sanki. Karbonat, şurup falan hiçbir şey fayda etmiyor
Myssr yavuzmom aksam.hafif yemeye çalışın ve yemekten 4 saat snra yatin. Vucut gece gunduz ayrimini biliyo aksam sindirim yavasliyo
yavuzmom Myssr Corbayla besleniyorum desem yeridir. Çok sağlıksız biliyorum. Ama napim yok ortası yesem olmuyor yemesem olmuyor randevumda ay sonu
Ozlem8989 yavuzmom başta çok rahat bi hamilelik geçirdim ama şu an fenayım nasıl uyuyacam diye kara kara düşünüyorum 🙄
Gamzesanlioglu Akşamları 6 da yemeğinizi yiyin ve az yemeğe çalışın 11 de acıkırsanız bir adet elma yiyin benim de oluyordu böyle uygulayınca geçti az yediğim zaman sorun olmuyor