Serpil3413 Kızlar 28 haftalık gebeyim bebeğim sola uzanınca sol tarafıma çok vuruyor sağa uzanınca sağa vuruyor normalmi bunlar acaba
Melike0642 Normal canım sola yatınca kan akışı olduğu için hareket ettiğini duymuştum ama sağ tarafı bilemicem😊
Serpil3413 Melike0642 valla iki tarafta çok hissediyrm birde bebeğim hareket etmedende karnım kalp gibi atıyor sonra tekme atıyor anlamadm bu işi
Melike0642 Kalp gibi atması bende de oluyor canım ama kendi nabzim mi yoksa bebek mi bende bilmiyorum ufaklık hareketli o zaman her yandan tekme attığına göre 😊
Serpil3413 Melike0642 valla bebeğin olduğu yerde tam atıyor aradan 2 dk geçiyor tekme atıyor oraya. Masallah iyi ya şükür yer degistirmesini falan hissediyorum geceleri tekmelemez yada tekmeliyorsada hissetmyrm ama gün içerisinde şükür hissedyrum 26. Haftada azalmisti hareketleri
Melike0642 Serpil3413 Benimkisi tam tersi gece nöbetcisi 😊😊 yatağa yatıyorum başlıyor gündüz çok nadir genellikle akşamları hareketleniyor 😊 azalma olur canım net olarak 27 ve 30 haftalarda düzelirmis endişe etme 😊
Serpil3413 Birde bebegim mesela sola vuruyor ya sağdada hissediyorum acaba bebegm yan pozisyonda mıdr
Serpil3413 Melike0642 valla bazen edyrm yrn şeker testi yapıcam nstye giricem biraz kaşıklarım ağrıyor diye tetonoz aşısıda olacam dua edin sekerim olmasin
Melike0642 Serpil3413 inşallah bişey çıkmaz canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😊 bizim cinsiyetimiz kız sizinki nedir ?
Serpil3413 Melike0642 amin sağol rabbim senin evladınıda hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin insallah♥️benimkide kız