Minaliy Kızlar daha öncede sordum ama pazar kan verdim beta 1,2 çıktı dün verdim 14,28 di. Böyle olup yükselen varmı ? Çok korkuyorum kimyasaldır diye aşılama yaptırmıştım bu ay. aşılamanın 14. Günündeyim. Geç döllenmemi acaba
Eminos123 Minaliy 2 gunde bir testi tekrarla canim oncekinde cikmamis negatif ama digerinin takibini yaptir
Limonumsu Minaliy canım merhaba inşallah tutmuştur aşılaman sağlıcakla ama bunu yarın aynı saatte kan verip sonucunu öğrenmeden bilemezsin endişelenmemeye çalış inşallah güzel haber alırsın 🙏🏻🙏🏻🌸
Sule0617 Ben adetim geçtikten bir gün sonra idrar testi yaptım negatifti 3 gün sonra kan testi yaptırdım 9 çıktı sonra iki günde bir kan testi yaptırdım yaklaşık 10 gün sonra keseyi gördük. Şuan 14. Haftadayım. Stres yapma. İnşallah yükselir
Minaliy Sule0617 ayy moralim düzeldi şuan çok teşekkür ederim inşallah benimde yükselir dua et bana. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏❤️
Sule0617 Minaliy amin canım benim sende stres yapmadan git iki günde bir kan ver artış olup 2000 ini geçince ultrasonla keseye bakıyorlar. Sen sadece stres yapma 🙏❤ Dualarım seninle ❤
Ayse123-- Minaliy bende 40 dı öğrendiğimde şimdi 22 haftalığız artış olduğu sürece gayet normal bende çok korkmuştum değer çok düşük olunca