symslmz Nasıl başa çıktınız kızlar bu durumla ? Yarın çatı muayenem var düşündükçe derin derim nefes alıp veriyorum. 5 sn ancak sürecek biliyorum ama kafamdan atamıyorum
muhamedalininannesi symslmz ah canım ya bende aynen senin gibiyim bi kızım var bide normal doğum yaptım
Duyguff symslmz nefes egzersizleri yapın, kaygı gelmeden nefes egzersizi sizi rahatlatacaktır.. Bir de ebeye açıkça durumu izah edin daha anlayışlı olmalarınıntemenni ederim🙏
Minikbebisim symslmz bugün çatı muayenesi oldum bende çok kastım sanırım en son ağzımdaki maskeyi isiriyodum acıdan 🥴😣 ama 5 saniye sürüyor hemen geçiyor acısı haftaya yine var 🙄
symslmz Ozlemkose1733 sezaryenden çatı muayenesi kadar korkuyorum 😂 daha önce bi kaç ameliyat geçirdim dikiş ağrısınjn ne demek olduğunu çok iyi biliyorum 🤦🏻
Duyguff Tubii0552 vaijinusmus bir hastalık feğil bir sendeom.. ve aşılamayacak bir sorun değil ki arkadaşların korkusu tekrar tetiklenmesi.. ki normal doğumun tetiklemesi muhtemel..
symslmz Tubii0552 ilişkiye giremiyor değilim sadece başta çok kasılıyorum yavas yavas ancak sakinliyorum o kadar 🤦🏻
muhamedalininannesi symslmz canım hamilelik boyunca cinsel hayatım bitiyor kesinlikle olmuyor taki doğum yapana kadar ve tamamen iyileşene kadar
Minikbebisim symslmz oo bakmazmi bütün parmaklarını soktu sanki sonuna kadar 1 cm kadar açıklığın var dedi haftaya cogalmismi diye bakcak sanırım 🥴
FatmaZeynep Bende vajinusmustum tedavi oldum cati muanesine gitmistim cok kasmistim halbuki hic acimiyo ama yinede boylebi hastaligin olunca kasiyosun yasayan anlar
symslmz FatmaZeynep vajinismus gibi değildim aslında yani ilişki başında kendimi çok kasıyordum sonra yavas yavas alışıyordum birliktelik oluyordu yani hertğrlü