mercimeginanne FatmaKpln 350-400ml su alan bardağım var onunla günde 6-7 bardak su içiyorum. Sonra 1,5 litrelikte pet şişe bitiriyorum. Bazen bu ölçü daha da çoğalabiliyor 🙈
FatmaKpln mercimeginanne ayyyy harika maşallahhhhh canım. Ben bu haftada hala bulantı sorunu yaşadığım için içemiyorum ☹️
Durucukkkk FatmaKpln bende 16 sında aşılama yaptırdım. Turşu pek yemek normalde. Ama aşırı turşu suyu çekiyor canım. Hergun içiyorum. Eşli eşki çok güzel oluyor 😋
mercimeginanne FatmaKpln ilk zamanlar bnmde öyleydi suyu biraz fazla içiyim istifra ederdim şimdi alıştım ama 😂tabi tuvalettende çıkamıyorum orası ayrı 😂
Nuray23 FatmaKpln bende cok seviyorum ama icmeye ve tursu yemeye korkuyorum sonrasinda midem cok yaniyor 😭
midekoruyucu FatmaKpln üfff var ya böyle bazen benim de canım çok çekiyor ama turşucunun önünden geçerken iğreniyorum 😂 keşke içebilsem
FatmaKpln midekoruyucu evet bazı durumlarda insan her şeyden tiksinebiliyor. Gebelik be değişikmiş bana bu bulantı hormon kusma olayları falan çok zor geldi iyiki bebeği hissediyorum bi o iyi geliyor 🥰🧿😂
Gizemceylan FatmaKpln tuz oranı fazla dikkat etmen lazım bende aşırı severim hep ağzım sulanır aklıma gelince 😋😍