Savciergoc Meneksee1 hayırlı olsun canım sağ Salim kucağına al inş ,biz de 21 haftalık olduk Eylül de benim hayalim Eylül olucak Allah’ın izniyle ama Göksun diye bi arkadaşım var oda aklında olsun 💕🌸
Dilara8228 Meneksee1 Sağlıkla gelsin ❣ şuan 18+1 haftalığız 2 oğlum var bu bebeşin daha cinsiyeti belli değil ama kız olursa ‘Asya Duru’ koyucaz 🤰
Buketkucuk Meneksee1 cinsiyetimiz %99 belli ve bizimde inşallah bir kızımız olacak biz Arven ismini koyacağız nasipse, bence Göksu ismi çok hoş Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🦋
Meneksee1 Savciergoc Bak oda güzelmiş canım inşallah sağlıcakla gelsin Eylül bebek şu günler hemen geçip gitse de gelseler 😄🥰
Meneksee1 Dilara8228 güzelmiş canım ismi niye belli değil normalde birşey demeli inşallah gönlünden geçen olur🙏💕
Dilara8228 Meneksee1 en son 14 haftalık iken gittim bu vüristen dolayı gitmeye korkuyorum 2 hafta sonra öğrencem inşallah
Meneksee1 Buketkucuk Sağol canım benim Arven ismi de güzelmiş yeni duydum bak şimdi senden Allah sağlıcakla kucağımıza versin inşallah 🙏🥰
A2017 Benımde bugün öğrendim 2. kızım olucak ilk kızım asel hifa bunda da asya Nil idil arasında kaldık kura çekelim dedik bakalım ☺️
A2017 Benımde bugün öğrendim 2. kızım olucak ilk kızım asel hifa bunda da asya Nil idil arasında kaldık kura çekelim dedik bakalım ☺️
Beyzahezer Meneksee1 erkek dediler simdi kiz dediler eger bir kizim olursa buglem ecrin ruya bu isimlerden 2 si olucak insallah oglusum olursa cihan emir olucak
Meneksee1 Beyzahezer Hayırlısı olsun inşallah canım ayrıntılıyı bekleyin diye kendisi mi söyledi yoksa emin olmak için mi
Meneksee1 misraerol 18+2 de netleşti canım bacakları açıktı doktorumuz kız dedi kesinleştirdi hazırlığa başlayın dedi🥰🤗