momelif Minnakhamis merhaba hamile degilim ama donem donem carpintim olur nefes egzersizleriyle cok skur zamanla gecior ama heycn korku deprestirior
sulece Minnakhamis bende de var sayılır. Doktorum kardiyoloji ye yönlendirdi. Ekg çekildim. Yarında eko çekileceğim. İnşallah iyi sonuçlar alırız 🤲🏼
Dilara1503 Minnakhamis 15. Haftada başladı 28 de kendiliğinden geçti ama kalbim kafamda boynumda her yerimde atıyordu öyle olunca. Doktor ilaç Önermedi geçti çok şükür 🤲
MiasMom Minnakhamis benim de geceleri vardı doktoruma söyledim arada olması normal ama sürekli olursa kardiyolojiye görün demişti. Sen de görün istersen canım ihmal etme
ikizlerimveben 17 haftalık hamileyim son 2 haftadır her dakika çarpıntım var sanki. Kulağımda nabzımın attığını duyuyorum. Buna bi çare yok mu. Doktorum ani hareketlerden kaçın dedi aniden ayağa kalkma, eğilme, hızlı yürüme dedi.
Tahaninannesii ikizlerimveben sırt üstü yatmamaya dikkat edin. Bir de az az sık sık yemek daha iyiymiş çok yiyince de olabiliyormuş
Minnakhamis ikizlerimveben bende böyle sürekli gün içinde hep var diyemem ama sık sık oluyor.haftaya kontrolüm var doktoruma soracağım. Bu arada evet bende ani hareketleri çok yapıyorum hamileliğe alışamadım hala eski düzen devam ediyorum büyük ihtimalle benimkide ondandır 🙈
Oziozi İlk haftalarda endişe ediyordum gün içinde yatınca yemek yıyınce devamlı bır çarpıntı halindeyım araştırdım hamılelıkte oluyormus normalmiş bu eger kalp rahatsızlıgınız yok ise … şimdi rahatım alıştım sanki bu duruma 🙈 biliyorum ki hamilelikle alakalı ve gecici bir süreç… yeterki minnagım iyi olsun ❤️
Asem60 Oziozi bende aynıyım canım kardiyoloji muayenesi de oldum ama hamilelikten yani doğumdan sonra hepsi düzelicek inşallah 🥰
Minnakhamis Oziozi evet hamilelikte oluyor diyorlar ama insan panik yapıyor işte birşey olacak mı diye 😞
momelif Minnakhamis agzini buzerek burnununuzdan derin bir nefes alin ve agzinizdan verin burnunuzdan alin agzinizdn verin bunu diagrm rhatlayana kdr yapin resmen toksin atior gbi iciniz rhtlayack ztn anlayacaksniz farki
sulece Minnakhamis yoktu. Bugün sonucumu aldım. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Hamilelik ve kansızlık kaynaklı olabilir dedi doktor
Minnakhamis Dilara1503 benimkide 12 de baş ağrısıyla başladı sanırım öyle hatırlıyorum.bende de öyle 😣 inşallah benimkide geçer 🤲🏻
Tahaninannesii Minnakhamis dayım doktor o demişti çok yeme diye şuan 30+0 oldum gerçekten ara ara yedim mi daha rahat ediyorum bu konuda, kişiden kişiye değişiyor ama denemekte fayda var🤗
mervg1 Minnakhamis inşallah tekrar etmez, gün boyu beni çok yoruyor ve geceleri uykusuzluk yapıyordu:(