Birmelekannesi27 Bi-anne Ay canim tek degilsin Bende begenemiyorum benim begendiklerimi esim begenmiyor aileler karismaya basladi kendi aralarinda ilayda ismini sectiler Ama Bende begenemiyorum ve kafayi yemeye günler kalmis gibi hissediyorum 🤣
Sirinanne1 Birmelekannesi27 aynı durumdayız canım. Biz bulamayınca aileler karıstı kendi kendilerine isim bulmaya baslamıslar. Cok sıkıntılı bi durum bir an önce bulmak istiyorum isim
Happycik Bi-anne Hümeyra (AL YANAKLI) ismini tavsiye ederim ☺️ Peygamber efendimiz Hz. Aişe ye bu Hümeyram diye seslenirmis. Bunun haricinde Dilruba , Azra , İklil , Ben Hümeyra veya Dilruba istedim. Ama eşim Azra diye direniyor ☺️
akgunhatice Bi-anne canım ilk gebeliğimde bende 7 ayıma kadar hiçbir ismi beğenemedim benim sevdiğim isimlerin de anlamından dolayı koymak istemedim 7. Ayımda rüyamda Buğra ismini koyuyordum rüyamda gördümse elbet bi sebebi vardır dedim koydum anlamı da güzel hiç aklımda yokken rüyama geldiyse vardır bir hayrı inşallah😅
Birmelekannesi27 Sirinanne1 Insallah istedigin gönlünden gecen ismi koyabilirsin canim benim umudum dogdugunda kismetinde ne varsa o olsun oldu
Yasemindursun Bi-anne valla isim dusunmek gercekten zormus ne dusunsen icine sinmiyor cok sukur karar verdik biz 5.ayda 🤣 Nasipse defne olcak kizimin adi Allah hepimizi sag salim kavustursun
SeymaK Biz de karar veremedik henüz 25. Haftadayım düşündüğümüz nehir, meva, beyza, azra, almila, simay oldu karar veremedik ama eşim de ben de simaya daha yatkınız çok da acele etmek istemiyoruz daha vakit var sonuçta isim koyma işi gerçekten zormuş ya
zynpy Bi-anne doğum bekliyorum bugün yarın diye geçiyor günler ve hala tamam,içime sindi bu isim diyemiyorum. Ve herkes isim soruyor kime ne ise. Dolayısıyla öyle iyi anlıyorum ki sizi. Erkek ismi belliydi ama kız isimleri hep aynı, her yerde Yni şeyler. Bunaldım