Elifozg78 Herkese hayırlı akşamlar. Kapı süsü ve hediyelik bebek süsü (magnet vs ) yaptırdınız mı arkadaşlar ya da nerelerden yaptırdınız yardımcı olursanız çok sevinirim, virüsten dolayı dışarı çıkamıyorum
Zeyzey1616 Elifozg78 bende doğum magneti aysegul_süsleme resmî sayfadan sipariş verdim başaralı bir şekilde ürünümü teslim aldım özenle yapılmış özenle paketlenmişlerdi tavsiye ederim
Minigim20 Elifozg78 canım ben magnet yaptıracağım sadece yakın çevreye az miktarda anı kalsın diye şuan araştırıyorum güzel yapan bı yer bulurum umarım
Ozbek42 Odası için yaptırdım sadece ..covidden dolayı kmse olmayacagı için öyle süslemelere gerek olmadıgını düşünüyorum😊mandalamakrome sayfasınayaptırdım işçiliği çok güzel
tkrj19 Şurada bekleyeyim bende ben sadece kapı süsü düşünüyorum ama kimse gelemyecek zaten o yüzden gerek duymuyorum
Seker45 Bende hatıra kalsın ve yakın akrabalarıma gönderirim diye yaptırıyorum gökkuşağım_hazal diye bir sayfaya inceleyin isterseniz
nslhnklkci Ben çikolata atölyesi nin sitesinden çikolata hediyelik magnet ve kapı süsü yaptırdım bugün kargoya verildi
Elifozg78 Hepinize çok teşekkür ederim, omay makromeyi inceledim gayet hoş, diğerlerine de bakıp karar vereceğim. İyi ki happymom anneleri var 🥰
Myssr Elifozg78 kendim yapıyorum. Amigurumi anahtarlik yapıyorum. Şoyle bisi gordum malzemelri aldm yapcam 😊
symslmz Elifozg78 hediyelik çikolata ve oda kokusı yaptırdım instada shekerci adlı sayfa https://imgyukle.com/i/arGvUh