Melektrlmz_27 Merhaba güzel anneler 38+4 haftalık hamileyim ve doğumu başlatmak için öncesinde neler yapılabilir tecrübeli anneler sizler neler yaptınız neler yapıyorsunuz ?
ecembugra53 Melektrlmz_27 canım her gün 34. Hafta itibari ile squat yaptım bol duş yüeüyüş hurma yedim nefes. Egzersizleri yaptım
corekotu_1 Melektrlmz_27 bende 38+4um hic doguramayacakmis gibiyim bir belirti yok. Hurma yemeye baslicam bende.hareket ediyorum ahududu yapragi cayi iciyorum ama etki etmedi henuz. Birde sicak dusu onerdiler. Sirayla denicem bakalim hayirlisi artik ne zaman gelirse gelsin saglikli olsunlar yeterki 😅
Melektrlmz_27 ecembugra53 yürüyüş bu yasaklarda olmuyor maalesef ama evde kolidorda dkyla gidip gidip geliyorum ama işe yaramı bilmiyorum
Melektrlmz_27 Afra890 gerçekten sona yaklaştıkça sabırsızlanıyor insan yaptığın şeyler var mı bebeğin erkek mi kız mı erkekse geç olur diyorlar bilmiyorum artık gelsinler Bebişler artık
Melektrlmz_27 Busra5168 bende 38+4 ama bende de sancı yok biraz bel ağrısı var birde vajınaya baskı hissediyorum yürümekte zorlanıyorum merdiven inip çıkıyorum birde etrafımdakiler erkek çocuğu sancıyı çok hissetmesin diyip duruyor anlamadım gitti ilk gebeliğim bilmiyorum da
Afra890 Melektrlmz_27 squat gunde bi kaç kere duş 😅 hurma en az yarım saat yürüyüş perine masaji ada çayı 😅😅😅 gebeliğim bu oğlan diger çocuklarımda 41 de 42 de geldi 🙇🏻♀️
Melektrlmz_27 corekotu_1 ben hep sıcak suyla duş alırım vücudumu yakması gerek suyun fazla fazla kalıyorum banyoda ama gelesi yok bebişlerin ben sadece bi baskı hissediyorum