gzdeakcy_123 Hanımlar iyi akşamlar normal epidural dogum ucretinu sordum geçen doktoruma normal dogum ucretinin üstüne 1 kat daha konuyo dedi 1800 dogum ücreti epidural olursa 3600 falan olur dedi sizce cok deilmi doktor da bilmiyor sanirim 500 tl falan oynuyo die biliyordum bende
Seyma05 gzdeakcy_123 ben geçen hafta sordum normal doğum 2.400₺ dedi epidural 700₺ müş. Ama bu fiyatlar 2021 de güncellenecekmiş. Bir doğum fiyatı kadar değildir ama sanmıyorum
momsboys gzdeakcy_123 ben 7500 e dogum paketi aldım epidural isterseniz artı 500 tl ödersiniz dediler
gzdeakcy_123 ecembugra53 evet öyledir canim ama bi doğum ucreti kadar üstüne koyacağını düşünmüyordum
ZehrasMom gzdeakcy_123 benim gittiğim hastanede değişmiyo fiyatı sanırım içine dahil etmişler direk 2500 tl
Bibliophilia-1991 gzdeakcy_123 bence uygunmuş biz epidural düşünüyoruz 5000 diyor sezaryen de aynı normal 4500 diyor pek bir farkı yok ama bana uygun geldi sizinki
gzdeakcy_123 Bibliophilia-1991 bölgeden bölgeye değişiyor sanırım canım biz İzmir bergama küçük bi yer sanırım fiyatta uygun dogumun ama epidural bi doğum parasi kadar ustune koymasi sasirtti yoksa fiyat normal doğum ucretu çok yüksek deil
Seyma05 Sezeryanda zaten epidural yapıyorlar normal doğumda neden ekstra ücret alıyorlar çok hiç anlamış değilim hadi ücret alıyorlar makul bişey olsa içim yanmaz, bizim hastanede normal doğum sezeryandan pahalı bir de, duyduğumda çok şaşırmıştım
gzdeakcy_123 Seyma05 allah kolaylık versin bizede herkesin maddiyati elvermiyor iste bakalım artik normal olur bizimde nabalim 😀
gzdeakcy_123 ecembugra53 olabilir onunda payı var ama sezaryende normalde ayni o değişmiyor epidural isteyince değişiyor değişik geliyir banada
ZehrasMom gzdeakcy_123 hastaneden hastaneye değişiyor işte fiyatlar prosedürleri bir olmuyor hepsinin