Lraybrs gcetin yok canım çok şükür hatta garip bir şekilde aşırı istifra edip, bayılmalar yaşamama rağmen bebiş gelişimi 1 hafta önden gidiyor 🐣 çok şükür 🙏🏼💛
OzgeHelli mukaddesmasal bilmiyorum ki. Ama zaten son bir haftada karnım iyice büyüdü. Ben de sanıyorum sadece karnım büyüyor meğerse kilo alıyormuşum 😂😂
archmom mukaddesmasal canım ben 18 haftalık hamileyim . 53.5 kg olarak hamile kalmıstım . 1.5 kg aldım . Bebeğim 18 cm ve 230 gr . 🥰🎀 sağlıkla kucagına al insallah . Çok ya da az kiloya takılma bebişin sağlıklı olsun yeter🥰
mukaddesmasal archmom oylede zayif olan bebekler hem bakımı gerçekten benimki oyleydi çok zorlandım ve daha 2 yaşını bitirdi daha da zayıf zorla yemek yediriyorum
archmom mukaddesmasal boyu ve kilosu için doktorumuz 2 hafta önde dedi canım. Bebek kilomuz iyi sadece ben pek almadım o kadar 🥰
akgunhatice mukaddesmasal 18+4’üz kızçemle☺️ En son 3 hafta önce 53 kg çıktım tartıda 4 kg almıştım şimdi elbet değişmiştir ama bilemiyorum😅
Zahire38 Merrvvee 12. Ve 15. Haftada kesin kız dedi 17.Haftada erkek dedi ayrintiliyi bekliyorum canım