mukaddesmasal plakayerli 17 sen gün alınıyor diyorlar bende anlamıyorum bu haftaliklardan tam anlamiyla
mukaddesmasal cryingbaby inşallah kilolar bebeğe gider ben ilk gebelikte 25 kilo aldım toplamda hepsi bana kaldı bebek 2 750 idi
cryingbaby mukaddesmasal neee 25 mi ay korktum benim ilk gebeligim, ekmek türevleri ve şeker yememek gerekiyor ama yapabildigim kadar işte
mukaddesmasal cryingbaby bende bu gebeļkte çok dikkat ediyorum kahvaltıdan başka ekmek tuketmemeye çalışıyorum çünkü sonra vermek zor oluyor
cryingbaby mukaddesmasal insallah sandigimiz kadsr zor olmaz, bana “bebege bakmakdan kosturmaktan uykusuzlukdan zaten zayiflayacaksin” diyolar
mukaddesmasal cryingbaby bana da diyordular hatta rejime gitme sutun olsun erirsin hele çocuk emeklesin yaramazliklara başlasın görürsün sen dediler ancak 10 kilo kendi rejim vererek verdim alakası yok ama her bünye de aynı değil tabi
Ozge3747 34_21_23 İlk hamileliğimde 16 kiloyla kapatmıştım ☺️Bunda daha az alıyorum inş böyle devam eder. Ne kadar az o kadar iyi bence, 51 kiloyla hamile kaldım zaten 😉🤗