ysmkml Hanımlar ben geçen hafta perşembe çatı muayenesi oldum 26sına kadar doğum olabilir demişti olmazda 26 Aralık’a randevu verdi ona göre konuşuruz tekrar dedi. Acaba yarın yine çatı muayenesi yapar mı hazırlıklı gideyim ona göre dedim 🤗
Ocakannesii ysmkml Sanırım son haftalarda yapılıyor sürekli sen temkinli git canım bende haftaya yine temizlenip gitcem bakıcak diye biliyorum😅
Ocakannesii Simelwelt Benimki de iri doktor meyveyi kesti vitamin hapını içme falan dedi ama ultrasonda yanılmada çok oluyormuş kilo ile ilgili az da olabilir yada çokta kafam karıştı açıkcası bunun için perine masajı önerdi üç gündür yapıyorum araştır sor doktoruna istersen normal olursa doğum kesin vajina bölgesini genişletiyorsun daha rahat olması için ve kesik yapılmıyor
Mevaninannesi21 Ocakannesii minikkalplim iyi ben olmuşum o zaman😂 27. Haftada ağrım var diye yapmıştı doktor
Esraguvennn Ocakannesii sezeryana dönmen için şunlar olmalı. Mesela günü gelir çocuk gelmez günü geçer ya da doktor suni önerir verirler açıklık olmazsa ya da açılma başlamış olsa da bebeğin kalp atışlarında düzensizlik olursa ki suni ağrıda çok oluyor bu durum gelip serumu kapatıp sonra tekrar açıyorlar. Ya da sende durumunda değişiklik varsa bilinç kaybı şiddetli kanana vs gibi acil sezeryana alınırsın.ve ya suyun gelir önden acilman olmaz doktor max 12 saat bekler sonra sezeryana alır.