esra-59 Yenidoğan bebeğiniz için tercih ettiğiniz şampuan pişik kremi bez ıslak mendil ateş ölçer ürünleri hangilerini aldınız
Ebruakcetin esra-59 şampuan ve pişik kremi olarak mustela bebk bezi ıslak mendil olarak sleepy ates olcer i ben chicco aldim
Mennu esra-59 islak mendil slepy alcam fakat normal temizleme pamugu kullancam.ilk evrelerde. Pisik kremi de bepanten ve zeytinyağı falan kullancam. Losyon falan kullanmayı düşünmuyorm. Sampuan da sebamed aldim ama biterse değiştiririm belki.
Denizzz88 esra-59 şampuan,vücut losyonu falan mustela alıcam pişik kremi bepanthol ve penaten alıcam penateni çok pişik olduğunda sürerim yoğun bir krem o. Bez olarakda primanın yeni çıkan doğal olan pampers pure serisini alıcam ıslak mendil sleepy alırım herhalde
Merinosunannesii esra-59 şampuan mustela pişik kremi bübchen ıslak mendil sleepy ama kekikli mi ne ondan aldım paketin yarısı krem yarısı yeşil renkte bez molfix hipoalerjenik ateş ölçer daha karar veremedim
Basilicums İncia pişik kremi , urtekram bebek şampuanı, prima pure bebek bezi, sleppy natural ıslak mendil aldım🐣
Ght Şampuan ve pişik kremi mustela minorisin pişik kremini de aldım ayrıca vücut losyonu da minoris aldım bebek bezi Molfix püre soft islakmendil sleppy natüral aldım ama ben ilk zamanlar temizleme pamuğu kullanacagim
mrs_elisah Şampuan hipp aldım içeriği temiz ve fiyat uygun. Bebek bezi yine içeriği temiz ve fiyatı uygun olduğu için baby mee tercih ettim. Islak mendil olarak unibaby yemidoğan, pişik kremi bepanthol aldım.
Srkt Şampuan seti mustelanın aldım, pişik kremi sudocrem, bez primapremium care aldım ıslak mendil sleepy hepsini cok araştırdık inşallah iyi gelir saglıkla kullanır miniğim
nisotti Islak mendil babyme yenidoğan ,bebek bezi sleeppy natural ,pişik kremi de bübchen aldım. Şampuanda bünchen alacağım sadece o kaldı. Göğüs ucu kremi olarak da bepanthol merhem alacağım
[silindi] esra-59 esra-59 pişik kremi şampuan minoris aldım organikmiş bende ilk defa deniycem bezi ve ıslak mendili de sleepy yenidogan aldım ateş ölçer de ilk hamileliğim de almıştım wollex marka cok memnunum
Fatmaaygzr Şampuan farmasiden aldım Bebek losyonu e bebek’in kendi markası baby me İslak mendil üni baby yenidoğan Bez can bebe Pişik kremi de sudocrem Her şey ayrı bı marka bizde😅
Mammimammi esra-59 2 oğlumdan tecrübeli oldugum için onlara ne kullanıyorsam aynısı. Şampuan ve pişik kremi mustela. Bez pampers pure, ıslak mendil en az 6 ay kullanmıyorum pamukla temizliyorum sonrasında unibaby yenidogan veya babyme yenidogan. Ateş ölçer de braun 6520.ama bence braun İn tüm modelleri iyi.