Mehtapakgl İyi akşamlar kızlar. Bugün 31+4 üm. Saat 15.20 civarında ciğer geliştirici iğne vuruldum. Sanki hareketleri cansızlaştı. Şöyle 1 saattir dürtüyorum belli belirsiz kıprıyor. Vallahi korkuyorum. Acile gitmek istiyorum. Acele mi ediyorum biraz daha mi bekliyim ? Bilemedim ya 🤦🏻♀️
Aynurr16 Mehtapakgl ben vuruldum ama hareketlerinde azalma olmadı stres yaptıysan yada açsan olabilir belki sakin ol bişeler ye için rahat etmezse git çünkü annelik iç güdüsünü dinlemek lazım gitmeni söylüyosa git ben kaç kere gittim kalp atışını duyman bile içini rahatlatır
Zeynep_cagdas Mehtapakgl canım iğneden sonra oluyor. Ben 2+2 toplamda 4 doz oldum. Bikaç gün hareketler cılızlaşıyor ama sonra eskisine dönüyor.
Miniklerim2021 Mehtapakgl bende pazartesi salı vurundum cılız cılızdı hareketleri bugün biraz daha arttı ama doktorum hareketlerinde yavaşlama olabilir demişti bana.
Smctn Mehtapakgl uzun süre hissetmezden acile git benim de ciğer geliştirici oldu bebeğim çok sakindi gün içinde bi kaçkere çok hafif hareketini hissettim 2 gün sonra normale döndü hareketleri
Mehtapakgl Aynurr16 nazlı nazlı hareketleri var. Valla gidicem ya. 🤦🏻♀️ 2 doz birden vuruldum. Acaba ağır mi geldi diye düşünmeden edemiyorum.
Cansuu41 Bildiğim kadarıyla öyle bir etkisi yok canım hareketlerinde yavaşlama varsa bi nst cektirmelisin bence hem için rahatlar..bi de çikolata ye bakalım bu arada harekette değişiklik olcakmi
Mehtapakgl Zeynep_cagdas içim rahatladı valla. Yeminle yıldım biliyor musunuz. Erken doğum riskim var. Kordon 1 tur dolanmış. Daha doğmadan yıldım. 🤦🏻♀️ kuzularımızı rabbim bağışlasın. Soğukkanlı olmaya çalışıyorum ama zorlaniyorum.
Zeynep_cagdas Mehtapakgl ahhh güzel kardeşim ne diyeyim bilmiyorum ki, vücudumda kırmızı kırmızı benekler çıktı sıkıntıdan. Bir günüm endişesiz geçmiyor. Tükendim, yıprandım. Hala da sabrediyorum. Rabbim hepimizi korktuklarımızdan emin eylesin.
Dlngnz Mehtapakgl bende 4 doz oldum doktorum tatlı tuzlu hamurdur işi yeme dedi hareketlerinde azalma olabilr diye ona dikkat etim çok bi azalma olmadı ama yine hareketleri çok iyiydi
momteacher Mehtapakgl canım bende vuruldum,2-3gün cansız hareket etti, o iğne uykuya meyil ediyormuş bebeği, o nedenle oluyormuş öle, sonra düzeldi ama canım sıkıntı etme düzelecek
Mehtapakgl momteacher ahh bilmiyorum bu yan etkisi olduğunu. Acaba prospektüste yazar mi okumakta aklıma gelmedi. Doktora sorcam yarın
momteacher Mehtapakgl prospektüsde yazmıyor ama bende iğneden snra endişelenmiştim, nette falan araştırdım, annelerin yorumları o yönde, sonra da düzelince demek ölemiş dedim