Kubraaclktrk Gebeliğimin 33. Haftasındayım çok hafif ama vücudumun her yerinde olabilen bi kaşıntım var bununla karşılaşan varmı?
Dilek-Can Kubraaclktrk son 3 ayım kaldi 6 aylık gebeyim bacaklarım kaşınıyor ve göbeğim göbeğimi cok fazla kaşıyamıyorum kaşımayın diyorlar
Rmeysa_1661 Kubraaclktrk ay evet kollarım ve iç bilek kısımları kaşınıyor anlam veremedim birde aşırı bir kuruluk mevcut vucudumda 🤷♀️
Kubraaclktrk Yasemin301 benimde cildim kuru hep, ama yeni olmaya başladı iki gündür hafif hafif ama yüzümde dahil olabiliyor
Asude967 Kubraaclktrk yeni başladı benim üç dört gündür 7 ocakta randevum ozaman söyleyeceğim geçmezse 31+1 olduk çok şükür
Rmeysa_1661 Dilek-Can göbeğini çok kaşıma çatlak olur ben ilk oğlumda umursamadım mahvoldum 😂 bebek yapı ya da vazelin sür canım iyi geliyor
Dilek-Can Kubraaclktrk göbeğim aşırı kaşınmıyor çok şükür ama bacaklarım dün cok kaşındı bugün kaşınmıyor
Kubraaclktrk Rmeysa_1661 benımde çok çok kuru hemde tüm vücut😒 o yüzden herhalde her bölgemde hissedebiliyorm
Dilek-Can Rmeysa_1661 bi krem var farmasiden almıştım egzamaya falan cok iyi geliyormuş bende yokta kurulugu aldığı için onu kullanıyorum göbegime
Kubraaclktrk Dilek-Can işe yaradımı peki, bepantolünde kalıntı için yeni bi kremi varmış yoksa onuda önerenler oldu
Dilek-Can Kubraaclktrk yani sadece sol tarafımda catlak olustu simdilik bu kadar tabi 3 ay sonra ne olur bilmiyorum bazilari diyor dogum yaptıktan sonra catlaklar ortaya cikiyor ozaman daha cok çatlıyormuş
DrElf Kubraaclktrk dr a gidin tavsiyem kan değerinize karaciğer değerlerimize bakılsın.. gebelik kolestazının bir belirtisi kaşıntı çünkü .. ihmal etmeyin
Kubraaclktrk DrElf hafif kaşıntıda gerek yok dedi doktorum şiddetlenir devam ederse gel dedi oda aynı şeyleri söyledi sizin dediklerinizin
Rmeysa_1661 Kubraaclktrk valla bebek yağı sürdüm inanır mısın şıp diye emdi vucudum dudaklarım çatladı aşırı gıcık oldum 🙄