Kbr61_ Selam ben 3 aylık hamileyim ve Ankara şehir hastanesinde takiplerimi yaptırıyorum ilk gebeliğim biraz heyecanliyim Ankara şehir hastanesinde doğum yapıp ta memnun kalan annelerimiz doktor önerebilir mı ????🙏😊
tbmn Kbr61_ Bende muayenelerimi orada yaptırıyorum doğumumu da orada yapacağım inşallah 10 günüm var ☺️ Çoğu kişi hep olumlu yorumlar yapıyorlar araştırdım baya bir hep olumlu yani sadece normal doğumda refakatçi almıyorlar onun dışında iyi yani
Kbr61_ tbmn Çok teşekkür ederim doğumdan sonra da memnuniyetinizi öğrenmek isterim Bir sorum olucak doğumdan önce kayıt yaptırmanız gerekiyormu yapılıyorsa nasıl oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim.🙏🤗🤗
Kbr61_ tbmn Tesekkur ederim 🤗Doğum öncesi hastaneye kayıt yapılıyor mu yada sabit bir doktor seçebiliyormuyuz doğum zamanı gelince direk hastaneye gidince mi alıyorlar ?
tbmn Kbr61_ Maalesef ki doktor seçimi yapamıyoruz nöbette hangi doktor varsa o doğumu gerçekleştiriyor kayıt yaptırmaya gerek yok kadın doğum aciline gidiyorsunuz direk orda müdahale ediyorlar ☺️ Az kaldı göreceğiniz neler olacağını 😀
Kbr61_ tbmn Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgileriniz için Allah kolaylık versin sağlık kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤗 doğum hikayenizi bekliyor olucam görüşmek üzere iyi akşamlar 😊😊