Zehraaa98 Busraa42 benım sarılı beyazlı pis kokulu gelıyor zaten hamıle kalmadan öncede boyle gelırdı😄ucu yok ondan
birprensesvebirprensannesi hayır canım gelmesi çok normal vücudunuz süt üretiyor ama göğüsünüzü sıkmayın erken doğumu tetikliyor
Busraa42 birprensesvebirprensannesi yok sıkmadım bundan sonra dikkatte ederim dışta giydiğim tişörtümde bile iz yapmış. Peki affınıza sığınarak soruyorum bilginiz varmı bilmiyorum ama ilişkide de dikkat etmek gerekir demi goguslerin oynanmamasi lazım artık
Dilaratas Ah beni görsen bide bide çamaşırla oturamam yatamam sürekli boş kalması lazım rahatsız ediyor tsortlarim hep ıslanıyor 🤗ilk zamanlarda korkuyordum ama sonrasında normal olduğunu ogrendim
birprensesvebirprensannesi Busraa42 Tabiki canım sıkma olmasın dediğim gibi dikkat et erken doğumu tetikliyor göğüs sıkılması vs 🤷
bb1509 Busraa42 normal normal bazı gebelerde oluyor hepimizin hormonları aynı çalışmıyor 🤭benim kuzenimde hiç olmadı mesela yeni doğum yaptı sordum sana böyle böyle oldumu diye şaşırdı hayır deyip 😁