Benimde buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi öncelikle pek pozitif bi doğum olmadı söyleyim Ankara şehir hastanesinde doğum yapalı 5 gün oldu benim hafif sancılarım başlamıştı 4 cm açıklıkla hastaneye gittim tabi ben daha çatı muayenesi falan olmamıştım acile gittim oradaki bayan açıklığıma baktı ben biraz korktum çünkü hiç olmamıştım nasıl normal yapacaksın falan diye bi olumsuz yorumu oldu beni sakinleştirmek yerine neyse yukarıya aldılar yatışım verildi herşey güzel ilerliyordu sancılara öyle yada böyle bi şekilde karşılıyordum 5 cm açıklık oldu bi doktor geldi suyumu patlatmak için beni çok zorladı damarımı Yırtmış kanamam falan baya oldu üstüne üstlük o kadar kötü davrandı ki bana en son kan beynime sıçradı dedim ya beni sezeryana alırsınız yada ben gidiyorum bu hastaneden açıklığım 6 cm olmuş neyse doktorlar ebeler basıma toplandı ikna etmeye çalışıyorlar ama nafile bi kaç tanesi kötü konuştu bana hep mi böyleleri denk gelir falan tutumları çok yanlıştı Allah razı olsun bi tanesi vardı hemen sezeryana alalım dedi beni sezeryana aldılar ameliyat anında belden uyusturdular hiç bişey hissetmedim rahattım illaki çıktıktan sonra ağrım oldu ama normal doğumdan bin kat iyidir bana göre sezeryan bi kaç gün agrılar oluyor ama sonradan gün geçtikçe insan toparlanıyor kızım 41 hafta 3700 kg doğdu şükür onun sağlığında bişey yok tek şansım bu kızlar biraz uzun oldu ama benim hikayemde böyle yazmak istedim ..