Damlaszgn Merhabalar 25+2 haftalık hamileyim iki gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum benim gibi bu haftalarda hareketlerini az hisseden hatta hiç hissetmeyen varmı
Canssu61 Damlaszgn ben 24 haftaligim benimkinin de hareketleri azaldı ama mutlaka bir kerede olsa duyuyorum bence Bi doktora gidin hiç hareket etmiyorsa
Elifberk Damlaszgn Bende 25 haftalık hamileyim bazen azalıyor hareketleri ama şuan 25+4 olduk hissediyorum kıpırtısını illaki şükür. Hiç hareket yoksa yemek yiyip bi uzanın sessiz odada bekleyin yine hareket olmazsa 1 gün boyunca acile gidiniz
M3ltm Damlaszgn 25+5 haftalığım arada bu haftalarda böyle olması gayet normal bişeymiş burda da okumuştum 27 30 haftadan sonra düzene giriyormuş bebek hareketleri
Gzdsrm Canim ara ara az hissettigim oluyodu benimde ama mutlaka yattigimda falan bi tekme yada kipirti hissediyodum hic yoksa hareket bekleme acile git derim
Emekce Tatlı biseyler yedikten sonra sol tarafınıza uzanın mutlaka hareket eder, şayet etmezse acile gidin lütfen.Bebek büyüdükçe yeri daralıyor ve hareketi azaliyormus öyle diyorlar.Belki o nedenledir iç karniniz dar ise
Mertim Damlaszgn bende 25+1 oldum normalde su içsem hareket ederdi 2 3 gün boyunca çikolata yediğim halde gün de 1 defa anca hissettim.ama bugün yine hareketli 🙏😊Takip et canim