Neslihan66 Kanama ile gittim kahverengi olduğu için yerleşme sandım bugün doktora gittimde kese rahimden çıkmış acil kürtaj dedi devlet hastahanesine gittim yarına attı suan da düşük yapıyorum çok zormuş çok agrım var çok üzgünüm…
Mertimm Neslihan66 Dusuk yapıyorsun ve hastane seni yarına mi attı . Hemen şikayet et o hastaneyi ya sana bisey olsa kanamadan saçmalığa bak başka hastaneye git canım
Neslihan66 mercimeginanne Allah razı olsun sancım çok kanamam da nasıl hafifler bu sancı doğum sancısı gibi aynı
mercimeginanne Neslihan66 hiç bilmiyorum cnm ya hiç düşük yaşamadım. Sen başka bir hastaneye acile git bence
Aynurr16 Neslihan66 her şerrin arkasında bi hayır vardır canım 🌺 belki sağlıklı bir gebelik değildi böyle düşün rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat versin kucağın boş kalmasın inşallah çok üzgünüm 😞 geçmiş olsun
Gezmis Neslihan66 benim 2 düşük oldu ikisindede kürtaj olmadım dayandım kendim düşürdüm ağrılı oldu ama kendin düşürmen senin için daha iyi soğan haşla suyunu içi tadı çok kötü ama gerçekten iyi geliyor
Neslihan66 Gezmis çok ağrım var anlatamam o kadar kötüyüm ki duşa gircem şimdi kızlardan biri önermiş sıcak su tutacağım
Nazmel Neslihan66 canım ben dayanamadım gece çok kötü oldum öleceğim sandım kanamam da çok artmıştı evde parçalar düşürüyordum ama acıya dayanamadım hastaneye gittim altan muaneyle baktı doktor bebeği düşürmüşsün ama parçalar kalmış kürtajla temizlemek lazım dedi. Yani çektiğim acıyla kaldım inşallah sen dayanırsın.
Neslihan66 Nazmel inşallah dayanmaya çalışıyorum çalışacam da :(yarın büyük ultrasona gireceğim orda çıkar