supermommm Arkadaşlar ben haftaya kalp atışını duymak için gideceğim ama acaba özel de ultrason ile bakarken ekranı çekmemize izin veriyorlar mı yanı videosunu çekmemize
BegumIscanTunc supermommm canım ilk zamanda vermiyorlar bebek yorulmasın diye ama ben dün 9+0 kontrole gittim rica ettim ve izin verdi doktorum ses kaydı aldım kalp atışını
Kupkoc supermommm merhaba ben ilk kalp atışını geçen hafta dinledim eşimi almadılar doktorum kendisi dedi video ya çek eşin için diye🥰
Bittercikolata supermommm ben devlet hastanesine gidiyorum kalp atışını eşim çok merak ediyordu doktora çekebilir miyim dedim. Sert bı ses tonuyla görüntü almak yasak dedi. Ama kuzenim özele gidiyordu orda her gittiği kontrolü videoya almaya izin vermişler😒
34_21_23 supermommm son 3 kontroldür artık pandemiden dolayı eşim odaya alınmıyor eşim bu duruma üzülüyordu onun için her defasında video çekiyorum. Doktor birşey demiyor haliyle çünkü eşimizinde görmesi en doğal hakkı zaten günümüz şartlarından o anı yaşayamıyorlar bari bundan mahrum edilmesinler
Ozlemyeni Lilo bnde kalp atisini duydum ama bana kalp atisi hakkinda bilgi verilmedi.doktor cok guzel dedi.nasi anlayabilirim iyi yada kotu
0znur Ben ilk gittigimde eşim içeri giremediği için doktorum kendisi söylemişti videoya çek istersen diye 25. Haftdayim hala her ultrasonda videoya çekiyorum, sorun yapicakalarini sanmam. O anlar bizim için cok değerli onlar da farkindalar ☺️
BegumIscanTunc supermommm genelde ilk haftalarda kalp atışları yeni oluşmaya başladığı için fazla dinletmiyor yorulmamalari için ileri haftalar daha uzun dinletiyorlar bende ilk şaşırdım sorunca doktorum öyle bir cevap verdi
supermommm 34_21_23 devlet zaten almıyor da özelde de alınmıyor galiba o yüzden yani Bi zahmet ses etmesinler
supermommm BegumIscanTunc şimdi anladım 😂miniş ler ya kalp atışını duymak bambaşkadır içinde Bi can düşüncesi bile mükemmel
34_21_23 Ozlemyeni bi dahaki gittiğinizde söylersiniz zaten doktor iyi demişse iyidir çokta önemli değil gerisi 😊
BegumIscanTunc supermommm elbette öyle canım dün 9+0 da gittim o zaman ses kaydı alabildim ama yine uzun tutmadı sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah 🤲