Aliittugce İlk gebeliğim düşükle sonuçlandı 2. kez hamileyim değerlerim çok düşük doktorum kontrol sırasında rahimde perde olduğu söyledi. Rahminde perde olup sağlıklı doğum yapan var mı acaba ?
ipekursat Aliittugce benim rahmimde perde var 19+1 deyim ve ilk gebeliğim.Düşük ve erken doğum riski oluyo fakat sağlıklı zamanında yapanlarda var.Progestan kullanıyorum en başından beri ağır ev işi ve cinsel ilişki yasak.Değerlerim düşük derken neyden bahsediyosunuz
ZehrasMom Aliittugce benim görümcemde vardı rahminde perde ilk hamileliğinde oda düşük yaptı ikincide de erken doğum yaptı küvezde kaldı bi süre çocuğu
Aliittugce ipekursat salı günü kan değerim 100.4 bugün 183 çıktı 4+6 sonra adet tarihime göre gebeliğim. Doktorum şuan bana duphaston ve folik asit yazdı 2 günde bir kan vericem
Aliittugce ipekursat ayrıcam dün pıhtı şeklinde kan geldi peşine kahve leke oldu bugün hiçbirşet olmadı. Böyle gebeliklerde bunlar normal mi peki
ipekursat Aliittugce Aliittugce Sadece perde olanlarda değil sağlıklı bir rahimde bile lekelenmeler ilk başlarda olabiliyor siz mutlaka ilaçlarınızı aksatmadan kullanın ayaklarınızı yukarı kaldırıp bolca dinlenin bir de bol duaa😇beta hcg nin her hamile de düzgün ve anlamlı bi şekilde artması beklenir sanırım biraz erken öğrenmişssiniz sağlıklı bir şekilde ilerlicek mi o kontrol edilicektir
Aliittugce ipekursat inşallah herşey sağlıklı ve iyi olsun hakkımızda 🤲🏼 İlkinde kötü tecrübe olunca öğrendiğimde bile korkudan sevinememiştim
ipekursat Aliittugce inşallahh tabi hep endişeyle geçcek bizim için bu süreç bende öğrendiğim günden beri yüreğim ağzım hep,sağlıkla zamanında doğarlar inşallah
ipekursat ZehrasMom bende endişeli olduğum için soruyorum kaçınca haftada yaptı doğumunu biliyo musunuz
Aliittugce ZehrasMom betası nasıldı peki biliyor musunuz doktorum normal şuanda sadece artış durumuna göre gidişata bakıcaz dedi benim betam 4+4 te 100 çıktı 4+6 da 183 ilk gebeliğimde de böyle düşüktü sonuçlarım