melmural Sevgili anneler kullanıp memnun olan var mı? Benimle paylaşır mısınız 🙏🏻☘️ https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTEhDqBuBig6Zpkm3GwEwT4AXFzeX84ICohgw&usqp=CAU
Bulutsevdasi melmural bende böyle birşey istiyorum. Asansörlü olduğu için 2 yaşına kadar rahat kullanırım diye düşünüyorum. Hemde çok şık duruyor. Kullanışlı olacağını düşünüyorum
zynb_ozkn melmural ben aldım canım henüz kullanmak nasip olmadı ama çok beğendim bence çok kullanışlı
mucizemm_ melmural bu hangi markanın ki biz ablam için bakarken heyner marka olanın yorumları güzeldi aslında duruşu felan da kullanışlı gibi duruyor ama
Hsbtlc melmural Ben meltem smarttan aldım beyazını 1 haftadır kullanıyoruz gayet memnunum tavsiye ederim
Mommy2b melmural bende de bundan var kurduk güzel duruyor tek sıkıntı tekerlekleri güzel dönmüyor bendekinin. Bakalım kullanırken nasıl olacak
ozgeya melmural ben buna benzer kullandım, benimki daha küçültü sanırım. 0-2 yaş olanıydı, bebeğim 1 yaşına kadar yattı. Çok da rahat ettik, iyi ki almışım diyorum
Baharhnm melmural Yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşım kullanıyor. Asla memnun değilim bundan alma demişti bana.
Gizmolata melmural benim arkadaşlarımda bundan aldılar hep geçen sene hala kullanıyorlar gayet memnunlar
nur94_ Ben istiyodum o beşiği ama annem begenmedi daha sağlam bişey alalım dedi yine bulduk asansörlü bunu aldık hem 4-5 yaşa kadar kullanılıyo hemde çekmeceleri var https://hizliresim.com/H48WQz
Seval22 nur94_ bende baştan bundan alıcaktım küçük oturma odama koydum be beşiğini çok ağırdi çekilmez kaldırılmaz şimdi bu tekerlekli anne yanından aldım misafir gelince hemen çekiyorum yatak odasına iyi oluyor ama sabit duracaksa sizin buda çok güzel bende beğenmiştim
nur94_ melmural Ben pendikten aldım 1600 Tl di nakitte 1300 yaptılar içinde yatağı ve nevresim takımı da var ve düz beyaz almadım 2 tane de bulutlu yastıklar var mağazanın adı Bebesen
Seval22 melmural aldım canım aynısından ama daha kullanamadık tekerlekli olmasida çok güzel her yere çekebilirsin
drn05 melmural bende böyle bişi mi alsam park yatak mı alsam çok kararsız kaldım. Bunlar 1 - 2 sene kullanılcak sonra koycak yer Arıcan park yatak al diyor yakın çevrem ama bilemedim