Hafizerabia Nasil belirtiler vardi ne kadar sonra ogrendiniz benim icin onemli lutfen tecrubwlerinizo yazarmisiniz ne zaman test yapsam dogru sonuc alirim
Ygmrb Hafizerabia ben bu ay hiç beklemiyordum adetim 5 gün gecikti tesadüfen test yapayım dedim ve silik çizgi çıktı iki gün sonra tekrarladım daha netti gittim beta verdim ve 89 ile öğrendim şuanda da 2480 oldu betamız bakalım hakkımızda hayırlısı 🙏🏻
Deletedmom27 Hafizerabia adet olmayınca yaptım öğrendim ikisini de ,özel bi belirtisi yok adetle ayni gebeliğin ilk haftaki belirtileri
Aloneanqel Hafizerabia ovülasyon testi kullanıyordum zaten o şekilde ovülasyon testinde öğrendim adete 1 hafta varken ikinci çizgi koyulaşmaya başlamıştı. Adet tarihi 2 gün geçince normal gebelik testi yaptım orda gördüm hafif ikinci çizgi. Eşime gece 2 suları yatağa geldim ben hamileyim sanırım dedim, güldü gel buraya dedi sarıldı uyudu bana. Çünkü olmayacağını düşünüyordu hep. Bu anı hiç unutmicam sanırım 💁🏻♀️😊
Esingktrk Benim çok yoğun adet sancılarım vardı diyordum kesin bu ayda olmadı hatta su bile koydum bugün yarın olacagım diye gögüsümde 15 gün öncesinden çok fazla sızlamaya başlamıştı elim değdiğinde bile ağrıyordu adettim hep 2-3 gün geç olur bu arada adet günü tavuk pişirdim tadı çok çok kötü geldi (ki çok erken tiksindim) eşim bir sorun olmadığını söyledi ben de şüphelendim bir gün sonra sabah test yaptım ikinci çizgim hemencicik ortaya çıktı 🙏🏻 Bir gün sonrada test versim betam 1082 ydi işte böyle öğrendim 😍
Brsenal Adetim 6 gün gecikmişti. İnanılmaz göğüs hassasiyeti ve adet sancısı gibi ağrılarım vardı. Zaten belirtileri neredeyse aynı
svdmm16 Evlendiğimizden beri korunuyordk adetime 1 hafta kala zaten bir kaç ay olmaz diye bıraktık ama ben çok istiyordum ve bel ağrılarım başladı gögüslerimde daha önce olmayan hassasiyet oldu sonra adetim 3 gün gecti bi de idrarda koku oluyor diye duymuştm cok garip kokunca şüphelendim Ama yine de umudum yoktu test aldım baya belirgin çift çizgi oldu. Şükürler olsun rabbime 🙏🙏 bir de daha sık tuvalete gitmeye başlamıştım
Hafizerabia svdmm16 saydigin belirtiler bendede var bakalim insallah bende guzel sonuclar alirim saglikla kucagina al insallah :)
Birtane2307 Hafizerabia benim gogsum sisti agridi hep bazi yiyeceklerden tiksindim karnim sisti adet sancilarim vardi sık idrara cikiyordum adetime iki gun kala test yaptirdim hastanede negatif cikti megerse gec dollenme olmus karnim cok agiriyordu bi gece 4 te acile gittik gaz sancisi diye o gun de adetim 10 gun gecikmisti hamile oldugumu ogrendim sansa cok sukur 6+5 gunluk
sabirsizannecik Hafizerabia canım ben adet olucak gibi göğüs hassasiyeti yaşadım en belirgin buydu adet günüm test yaptım silik çıktı gttim bir daha yaptm o biraz daha koyu çıktı derken bı baktım hamileyim 😊
BuSee_ Adet günüme 4 gün varken çok az kahverengi leke geldi ertesi gün sabahı erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı kan vermeye gittim beta hcg adetime 3 gün kala 42,5 çıktı öylelikle öğrendim
laren_ela İlk kasık ağrısı ile başadı, daha sonra bol uyku hali 😴 reglime iki gün varken test yaptım ikinci çizgi belirmişti, 5 gün sonra da kan testi verdiğimde hcg değerim 1900 lerde çıktı :) şuan 16 haftalık hamileyim kız bebek bekliyorum 🙏🤰
Fatmanurrrrrr Gece 12 de kasıklarıma sancı girdi ağlaya ağlaya hastaneye gittik doktor bişeylerden şüpheleniyorum ama dedi suratını görün nasıl telaşlı 😫 ben onu gördüm dedim ameliyatlık falanım herhalde diye ağlıyorum hüngür foşur😁 eşim korkuyo diğer doktorumu arıyo falan o ara 3 test yapıldı sonuçları bekliyoruz ben tabi hala ağlıyorum başıma bişey geldi diye 😁sonra eşim bi sonuçlara bakıyım diye gitti meğer o ara bişeyim varsa ilk o duysun diye doktora sormaya gitmiş doktor da şak diye baba oluyosunuz demiş 😟 biz duyunca dışarda yağmurun altında saatlerce ağlamıştık heyecandan 😂ben de sevinsem mi üzülsem mi kalakaldım hangi kadın hamile olduğunu kocasından duyar ya 🤦🏼♀️😂
Hafizerabia Fatmanurrrrrr yaa cok guzwl bir anı olmus ne guzel rabbim saglikla kucaginisa almayi nasip etsin 😀🥰
Cerenbrk Fatmanurrrrrr gerçekten bnmkide sizin gibi oldu kasık ağrısıyla ağlaya ağlaya gitmiştim hamile olduğumu öğrenmiştim