Merhaba benimde bir doğum hikayem var artık. Bundan 6 ay önce 23 haziranda doğum yapdım anca kendime geldim🥰😁🙋♀️. - - benim ikin ci dogumu oldu ilk doğumum kötü sonuclandığı için cok korkak ve evhamlı Bi hamileydim, birgün muayene gittim 38 haftalık Dı bebem dokdor um bana diyordu senin ilk dogumun kötü gecmiş ve tranva olmus sezeryan yapmanı öneririm ama ben hem normal istiyorum hem cok korkuyorum bebem gine dogarken vefat ederse yaa☹️ilk dogum yapmışdım bebegim veft edmişdi neyse sonra dokdor dedi istersen hazır olursan bebegi ni alalım sezeryanla dedi günlük 10 kez oynuyrmu dedi saay ben panikle eve kacdım ay ne dogurması filan. Ertesi sabah eşim 6 da işe gitmiş sabahtan ben evde yalnızım bebegim normalde sabah namazında oynamaya baslar fıkır fıkır Ogün dinle dinle oynamıyor ben korku gene şeker ye tatlı yer dürtüklee oynamıyor annemi aradım annem bişi olmas filan dedi ama ben gene korkuyorum eşimi aradım oynamıyor ben dokdor gidicem ne yapsak dokdor gitsek i dokdor dün demişdi dogum yaklasmıs dogırabilirsin eşim telaşla ilden izin aldı eve geldi bir panik benden daha cok. Sonra hastahaneye gittim giderken arabaya bindik Bi tekme oynadı 😁ama az olmashastaneye ulaşdık, benim dokdor um yokdu röyela hanım ile görüşdüm tabi anlattım ilk dogumu mu korkumu neyapayım normalmi sezeryanmı neyapsak dedi sancın var istersen hemen bugun suni le dogurur sun sen normal yaparsın dedi açıklıkla var dedi ve beni cesaretşendirdii. Odadan cıkdım eşime dedim doğum m 😢😁🤩😮🙈karışık duygu en fazlası korkuuuu dogum haneye yanlız gittim eşim işlemleri halledecek kve yukarı bnı hemşire götürdü doğumhane kapısında bekledim agladı mm beni kadınlar teselli ediyor kimsen yokmu filn içeri girdim daha cok agladı beklerken sakinleş dediler dısarda eşim geldi fıln tekrar içeri giyinik suniyi takdık herkes İlk dogum hikayemi biliyor kibrlr bana.kız karidesler geldin İlk suni sancılar hafif Bn elimde serum gülücükler saçarak geziyorum. Arada Bi muayene geliyorlar dokdor ilk muayene e geldi bakdı ben mutlu gülen yüz dedi bu Kı cok rahat artır biraz sancıyı 😁kız kardeşlerim konusuyr saka filan sonra cogalıyr sancı çogaldıkca keyfim azalıyor en bazdan plates topuna zıplamaya basladım saat 4 de takıldı sunı Bi ara plates topunda eşime video attı kızlar abla ne istersen dogurunca enişdem den bende kebap dedim cok acıdım acılı kebap😁 sonra acılar cogaldıkca aglaya baskçkadım geçdi saatler artık plates degil cıkmak kalkmak istemiyorum otursam ı azalır acım kalksam ı uzansammı ne yapsam arada duş belimi ovalıyor ablam. Çıglık lar atıyom annemi dinleseydim sezeryan yapsaydım. Eşimin içeri gelmesi yasakdı ablam gizlice içeri aldı eşimi aglıyrdum. Sezetryna alsınlar dedim ama tabi acıdan diyorum. 7 cm ye yklasmış sanırım eşim beni teselli eddi. Giitti gene muayene alttan en korkdugum. Çataldan korkdugum biliyor hemşire cok nazikdi hemşire tekrar oda en son kakam geliyorrr hemşireye cagır hemşire geldi alttan bakdı ve götürdü beni ve aileme dogum gidiyoruz demedi dogum baslıyrmus cattallar dolu dedi seni yatakda dogurtcam dedi ben cokkkkk mutlu çatal yok ohh yataga getirdi malzemeleri acdı muayene etti ve dedi sancı geldıkce ıkın boş gecme geliyorum dokdor lar geldı ben her sancı da ıkındım 1 ıkınma 2 ıkınma dokdor lar geldiği kalabalık 3 ıkınma 4 okınmaaa tam saymadım ama dokdorlarr biri karnıma bastırıyor acıyor die bagırıyrum teselli ediyorlar az kaldı devam durmaa veee oldu bukadar cabuk beklemiyordum cünku tranva dogumu da 2 saate yakın catalda kaldım. Cok mutluydum ilk sorum agladı mı ağlamıyor dokdor ne yapdıysa aglama sesi ve kucağıma gögsüme indirdi susdu bebe gözgüze geldik. Hemen aldı dokdor sonra dikiş oda az acıdı 2 içerde 2 dısarda dikiş cok şükür ve giyindirdiler cıkardılar eşim cok mutlu bana sarıldı 🤩🥰🥰🥰🥰🥰🥰hergün şükrediyorum hergün elhamdülillah 6 aylık saglıklı bir kızım var şuan. Ve bu hikayeyi yazana kadar 5 kez tlf indirdim hakkınızı helal edin uzun ve biraz karısı oldu. Birde not korkmayın ben bile normal yapdıysam ilk dogumu a ragmen herkes yapar yine dogum yaparsam yine normal inşallah.