Gzdsrm Cok saolun kizlar cevaplariniz icin bebegim saglikli olsunda artik insulin falan vurulurum bi sekilde napim
Ekvatoral Gzdsrm Diyeti yürüyüş ile desteklerseniz düşebilir. Tabi doktorunuz yürüyüş yapmanızda bir sakınca görmezse. Gebelik diyabeti önemli bir konu. Paketli gıdalar yemeyin. Meyvenin de porsiyonlarına dikkat edin. 12 saatlik açlık süresinden sonra verdiniz değil mi testi. Kaç gr. Yükleme yapıldı ? Ailede diyabet hastası var mıydı ?
Gzdsrm Ekvatoral evet gece 12den sonra bisey yemedim sabah 9da verdim ailede babamda var maleswf 75gr yukleme yapildi bundan sonra duzenli yuruyuse baslicam bu zamana kadar cok onemsemiodum acikcasi yuruyusu
Ekvatoral Gzdsrm inşallah ilaç kullanmanıza gerek kalmadan sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız. Etrafımda çok fazla olumlu örnek var. Stres yapmayın sağlığınıza dikkat edin.
pinarbkr Benimde yüksek çıkmıştı ekmek ,hamur işi kızartma, pirinç ,patates ,muz ,bal ,pekmez ,reçel tarzı şeyleri kesince direk düştü… sözkonusu bebişler olunca insan gerçekten çorba ve salatayla geçiştirebiliyor 😇😊
Melolisa Benim sizin değerlerinizden çok daha düşük çıkmasına rağmen bebeğin suyu fazlaydı diyetisyene gittim ve suyum 10 gün sonra düzeldi açlık ve tokluk şekerim ikisi de 90 on altına düştü diyetisyenim hatta diyetime günde 3 kare bitter ekledi ama hala meyve tercih ediyorum 🙈 söz konusu bebekler olunca akan sular duruyor ama gerçekten sıkı ve zor oldu benim için şeker namına hiç bişey yok meyveden başka o da günde 3 kere sadece bol süt sebze ve kahvaltı hariç her öğün mümkünse et var. Yoğurt ve salata olmasa olmaz. Saatlere riayet edince tok tutuyor ve kaçamak olmamalı. bu değerler ile lütfen bir diyetisyene başvurun siz ve bebeğiniz de rahatlayacaksanız inşallah biz rahatladık gerçekten
Derinsmom Gzdsrm korkmayın stres yapmayın benimde 50likte yüksek çıktı 100lük yapılcaktı kendim kontrol etmek istedim ve şuan biraz daha iyi kesinlikle dikkat edin yediklerinize bazı şeyleri azıcık kaçırsanız bile uçuyor resmen. 🤦🏻♀️🙄 bi de benim şeker değilde insülin direnciymiş o daha fena 🙈
Gzdsrm Byby99 aynen canim gittim bugun 1 aylik diyet verdi 1 ay sonra duzelmezse insulin dedi ins. Duzelir